Grmoja zbog otkrivanja novih dokaza traži hitnu sjednicu saborskoga Odbora za informiranje i medije

Povodom dijela iskaza Uskoku u kojem bivša ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta i potpredsjednica Vlade Martina Dalić navodi da je spriječila objavljivanje sadržaja sastanka o državnoj intervenciji u Agrokoru, Mostov politički tajnik Nikola Grmoja zahtijeva hitno sazivanje tematske sjednice Odbora za informiranje, informatizaciju i medije, priopćeno je u petak iz Mosta

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio je danas kako premijer Andrej Plenković ne samo da je sve znao i lagao već je bio vođa operacije izvlačenja više od pola milijarde kuna iz Agrokora.

“Ostavka bi bila moralan čin, ali ova vlada nema morala pa ćemo i dalje inzistirati na raspisivanju izbora jer se ove stvari ne smiju tolerirati zbog naše budućnosti”, kazao je Bernardić na konferenciji za novinare.

HNS brani Plenkovića: Politička cijena plaćena je ostavkom Martine Dalić – dovoljno je što je Martina Dalić podnijela ostavku –  Ne bi trebalo dalje razotkrivati!

Ljudi u vladi otvoreno priznaju da cenzuriraju medije, a policija i DORH rade na ruku takve vlade, a protiv građana. Ministri osobno zovu redakcije medija i zaustavljaju objavu novinskih članaka, a neki drugi ministri sasvim otvoreno prijete novinarima te pozivaju na fizičko nasilje. Za kritiku ove vlade danas se prijeti i oduzimanjem licence za rad. I sve to bez ikakvih posljedica, piše Index.

foto most-nl