Skip to content

Grozota u Zaprešiću – Plenković: Ministar Kujundžić radi svoj posao

Ostavke su trebale pljuštati. To bi bila jasna naznaka popravka stanja i percepcije u društvu, a ne smrt djeteta. Uostalom, naši političari i nisu zbog toga na moćnim funkcijama

Zašto je poslano vozilio hitne pomoći, kroničnom asmatičaru koji ostaje bez zraka, u kojem nema kisika, nema defibrilatora… – liječnici se složili da to spašava život.  Ostavke su trebale pljuštati. To bi bila naznaka popravka stanja i percepcije u društvu, a ne smrt djeteta. Uostalom, naši političari i nisu zbog toga na moćnim funkcijama. Ni ne pomišljaju da bi trebali služiti narodu koji ih je izabrao, oni su tu iz drugih razloga, prije svega pljačkaških, i trče “ko mačak oko vruće kaše”,… i ne misle odustati od svoje nakane.

Novinari su sinoć prilikom obilaska bolnice u mjestu Lopača pored Rijeke ministra Kujundžića pitali je li spreman, kada dođu konačni rezultati istrage, a u vezi sa slučajem tragične smrti mladića u Zaprešiću, ponuditi ostavku, bude li se osjećao odgovornim.

“Naravno da sam spreman, svaki političar mora biti spreman, jer nitko od nas nije od Boga dan na to mjesto, ako se ustanovi da je bilo propusta. Po onome što su do sada napravile inspekcije, uistinu propusta nije bilo. Nažalost, priroda bolesti je takva da nekada medicina ne može pomoći svim pacijentima”, rekao je.

Plenković: Ministar Kujundžić radi svoj posao

Na pitanje ima li ministar Kujundžić i dalje njegovu političku potporu premijer Plenković rekao je da su sada došli prije svega iskazati zahvalnost osoblju bolnice u Lopači i vatrogascima koji su herojskim naporima spasili teške pacijente, mnoge od njih nepokretne, u požaru koji se brzo razvijao i da im na tome zahvaljuje.

“Što se tiče cijele rasprave o hitnoj medicini i službi i slučaju u Zaprešiću, ministar i ja smo jučer temeljito razgovarali i o nalazu inspekcijske službe. Čeka se još cjelovito izvješće obdukcijskoga nalaza Zavoda za sudsku medicinu i tada ćemo tek, na temelju potpunih argumenata, moći u cijelosti i meritorno komentirati ovaj slučaj u Zaprešiću. Ministar radi svoj posao, i jučer i danas, i svi ostali, državni tajnik i sve službe koje su ovdje danas bile požrtvovne”, izjavio je premijer Plenković piše Index.hr.

See also  Ministrica Opačić predstavila nove projekte za pomoć siromašnima

Pomiri se Hrvatska

14. 09. 2018. točno u podne
ZAGREB – JELAČIĆ PLAC 
Sudac Kolakušić poziva na prosvjed protiv Vlade
Pokažimo da Hrvati ne šute i nisu naučeni na poraze

https://www.facebook.com/jkrusec/videos/2686185728074343/