Skip to content

FILM MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN PREMIJERNO PRIKAZAN U PREPUNOJ PULSKOJ ARENI

Gledatelje su pozdravili redatelj Ol Parker te mladi glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner i Josh Dylan

Sinoć je u sklopu 65. Pulskog filmskog festivala pred prepunom Arenom premijerno prikazan film Mamma Mia! Here We Go Again. Gledatelje su prije projekcije, oduševljeni svojim povratkom u Hrvatsku, pozdravili redatelj Ol Parker i glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner te Josh Dylan. Impresionirani ambijentom i sretni što imaju priliku predstaviti film u zemlji u kojoj su proveli nezaboravne dane snimanja.

Gledatelji su uživali u filmu punom pjesme, ljubavi i veselja. S oduševljenjem su gledali predivne scene snimane na Visu i akvatoriju koji ga okružuje, a koje će u narednih nekoliko tjedana na velikim platnima diljem svijeta pogledati milijuni ljudi!

Nakon premijere u Puli, redatelj Ol Parker i glumci zaputit će se na brodom na Vis, kako bi još jednom zahvalili cijeloj zajednici i hrvatskoj ekipi koja je radila na filmu. Zanimaju ih naravno reakcije mještana na „glumačku“ izvedbu njihovog otoka!

Mamma Mia! Here We Go Again se do 25. srpnja premijerno prikazuje na ljetnim pozornicama duž obale, od Opatije, preko Raba, Murtera, Splita, Hvara i Brača do Dubrovnika… U redovnom programu kina diljem Hrvatske Mamma Mia! Here We Go Again se prikazuje od 26. srpnja.

Glavni partner turneje filma Mamma Mia: Here We Go Again! u Adria regiji je Podravkina Vegeta Natur. Vegeta Natur vrhunsko je kulinarsko remek-djelo koje sadrži samo morsku sol i prirodne sastojke i savršen je spoj 9 vrsta suncem okupanog povrća te pažljivo odabranih začina koji svakom jelu daju najfiniji okus prirode. Tijekom snimanja filma u Hrvatskoj glumci su bili oduševljeni spojem predivne prirode, gostoljubivosti i jedinstvenih okusa i mirisa naših specijaliteta. Upravo će im Vegeta Natur omogućiti da i u svojim domovima, kilometrima daleko od Visa, spremaju specijalitete s dobro poznatim okusom prirode koji su iskusili prilikom boravka u Hrvatskoj.

Mamma Mia! Here We Go Again odvodi publiku na glazbeno putovanje kroz vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Na bajkovitom otoku Kalokairi (kojeg u filmu „glumi“ naš Vis), Sophie se sprema za svečano otvorenje renoviranog hotela Bella Donna. Našavši se „u majčinim cipelama“, pronalazi preostale dijelove slagalice o njezina tri oca i davnom ljetu kada je sve počelo. Glazbena priča nas odvodi u 1979. godinu gdje su raspjevane Donna, Tanya, i Rosie upravo diplomirale na Oxfordu, a pred njima je ljeto koje će odrediti ostatak njihovih života…
U novom nastavku ponovno gledamo šarmantnu Amandu Seyfried (Sophie) i filmskog zaručnika Dominica Coopera (Sky), Meryl Streep (Donna), trojicu očeva Piercea Brosnana (Sam), Colina Firtha (Harry), i Stellana Skarsgårda (Bill), te Donnine prijateljice Christine Baranski (Tanya) i Julie Walters (Rosie). Mladu Donnu sada utjelovljuje nada filmske scene, britanska glumica Lily James, dok Brosnanov lik, mladog Sama, utjelovljuje Jeremy Irvine. Hugh Skinner igra Firthovog Harryja u mladim danima, a mlađahnog Billa kojeg inače utjelovljuje Skarsgård, tumači glumac Josh Dylan. Na oduševljenje publike, filmskoj se ekipi pridružuje i američka božica popa, pjevačica i glumica Cher u ulozi Ruby Sheridan, otuđene Donnine majke i Sophiene bake. Nova lica novog nastavka između ostalih su i Celia Imrie u ulozi prorektorice te Andy Garcia kao Fernando, voditelj hotela. Siniša Bijač

Raspored premijernih projekcija na ljetnim pozornicama

Komiža 23.7.2018.
Vis 23.7.2018.
Opatija 25.7.2018.
Dubrovnik 22.7.2018.
Mali Lošinj 22.7.2018
Brač (Supetar) 25.7.2018
Bol 23.7.2018
Hvar 22.7.2018
Split (Bačvice) 24.7.2018
Biograd na Moru 23.7.2018
Rab 22.7.2018
Murter 22.7.2018
Metković 22.7.2018