Izaberite najljepšu! Glasujte za Miss fotogeničnosti Miss Universe Hrvatske 2018!

Hrvatska će za desetak dana dobiti svoju 22. Miss Universe HrvatskePobjednica osvaja krunu i nagrade u vrijednosti oko dvjesto tisuća kuna!

Edita Marenić, Zabok

U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018.  za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske. Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne missice Shanaelle Petty saznati ćemo u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji. Mandat i titula donose prestiž, pobjednici se otvaraju brojna vrata u svijet modelinga i showbusinessa,  no dobiva i vrijedne poklone.  Između svih ostalih nagrada, čija je sveukupna vrijednost oko dvjesto tisuća kuna, ističe se stipendija na fakultetu ZŠEM. Devetnaest finalistica odradilo je u ožujku pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb i Sheraton Dubrovnik Riviera, gdje su napravljene službene fotografije ispred objektiva Same Mervara. Za šminku su bili zaduženi makeup majstori i vrhunska kozmetika Estee Lauder i dok su za frizure zaduženi bili stilisti New Moment Hair & Makeup Design iz Dubrovnika koristeći Schwarzkopf Professional proizvode za njegu kose.

Finalistice će dan prije samog finala imati obavezno preliminarno natjecanje koje uključuje intervju sa žirijem te predstavljanje u kupaćim kostimima. Najuspješnijih deset ljepotica biti će prozvano na pozornici spektakularnog finala u Top10 i one će se boriti za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien , kupaćim kostimima Pletix, elegantnim večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia.
Top5 imati će priliku odgovarati na pitanja žirija, a samo jedna od njih dobiti će čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine.
U glazbenom dijelu programa nastupiti će Jacques Houdek i Goran Karan, dok će program Maria Sedmaka voditi Miss Universe Hrvatske 2005., Jelena Glišić.
Na službenoj Facebook stranici izbora https://www.facebook.com/MissUniverseCroatia/ počelo je glasovanje za Miss fotogeničnosti koju odabiru čitatelji i fanovi izbora. Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ove godine po prvi puta fanovi mogu glasovati i na službenoj Instagram stranici Miss Universe Hrvatske uz ista pravila: fanovi prvo trebaju lajkati Instagram stranicu @missuniversecroatiaorg i nakon toga fotografiju djevojke koja je njihov favorit. Glasovi na Facebook i Instagram stranici će se zbrojiti, a ime pobjednice biti će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji, a rezultati glasovanja nemaju nikakav utjecaj na glasove žirija i odabir pobjednice te njenih pratilja.
Za najljepšu fotografiju možete glasovati sve do finala izbora koji će se održati 21.travnja u Zagrebu u studiju Anton Marti uz izravan prijenos na Hrvatskoj televiziji od 20 sati.
Glasovati možete putem slijedećeg linka:
 
FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018.:
 • DIJANA BALOG, 26, Nedelišće
 • MARTINA MITAR, 19, Trogir
 • MATEA MAROJEVIĆ, 24, Rijeka
 • LAURA PENDE, 22, Rab
 • DANIJELA GALEKOVIĆ, 23, Zagreb
 • IVONA KNAUS, 20, Kaštel Lukšić
 • PETRA TUNJIĆ, 22, Zagreb
 • MONIKA FADIGA, 19, Jastrebarsko
 • MIA POJATINA, 22, Nova Gradiška
 • IRIS VOLF, 24, Zagreb
 • SARA IVAŠTINOVIĆ, 18, Županja
 • MARISABEL MAJIĆ, 21, Zagreb
 • EDITA MARENIĆ, 25, Zabok
 • ANASTAZIA ROŠČIĆ, 22, Split
 • ESTHER MARTELANZ, 19, Opatija
 • SILVANA DOŠEN, 26, Split
 • SUZANA BLAŽANOVĆ, 21, Tenja
 • PETRA ČAPALIJA, 21, Solin
 • ZLATA STEFANOVA, 24, Rijeka
 NAGRADE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018:
 1. Stipendija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), u vrijednosti do 20.000 Eura
 2. Cipele BALDININI
 3. Kontrola vida i briga o zdravlju očiju u KLINICI SVJETLOST
 4. Unikatna zlatna ogrlica „Miss Universe“ ZLATARNE DODIĆ
 5. Poklon bon BTC-a u vrijednosti 1.200,00 Eura
 6. Torbica LANCEL
 7. FESTINA sat, poklon HETAGROUPd.o.o.
 8. Učenje engleskog jezika u jezičnom centru BERLITZ
 9. Poklon bon PLETIXA u vrijednosti 2.500,00 kuna
 10. Modna kuća SHERRI HILL omogućuje posudbu cocktail i večernjih haljina za posebna događanja u godini mandata
 11. Vikend za dvoje u MARINI FRAPA u godini mandata
 12. SAMSONITE kofer
 13. Poklon paket SCHWARZKOPF PROFESSIONAL proizvoda za njegu kose
 14. Poklon paket dekorativne kozmetike ESTEE LAUDER
 15. Poklon bon KiK TEXTILIEN u vrijednosti 1.000,00 kuna
 16. Njega kose u HAIRVETICA za trajanja mandata
Foto: PR / Samo Mervar!
Ivana Delač Đolo