Glasujte za Miss fotogeničnosti izbora Miss Universe Hrvatske 2017!

001 mis fotogenicnosti 2017

Hrvatska će ubrzo dobiti svoju 21. Miss Universe! U velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote natječu se najljepše djevojke iz cijele Hrvatske

001 mis fotogenicnosti 2017

Na Facebook stranici Miss Universe Croatia objavljene su službene fotografije finalistica izbora Miss Universe Hrvatske 2017. s potpisom modnog fotografa Zvonimira Ferine, čime započinje i službeno glasovanje za Miss fotogeničnosti koje će potrajati do finalnog izbora u petak, 28. travnja

pogledajte foto galerija

Glasovati možete na slijedećem linku https://www.facebook.com/pg/MissUniverseCroatia/photos/?tab=album&album_id=1457931797562605

Pravila su jednostavna: fanovi i svi zainteresirani prvo trebaju lajkati Facebook stranicu Miss Universe Hrvatske i nakon toga fotografiju djevojke za koju smatraju da bi trebala biti ovogodišnja Miss fotogeničnosti. Ime pobjednice biti će objavljeno za vrijeme izravnog prijenosa izbora na Hrvatskoj televiziji.

Osamnaest finalistica odradilo je pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, gdje su i napravljene službene fotografije u kupaćim kostiimima Lisca. Šminku i frizuru su odradili stilisti Salona Renata u suradnji s Deborah Milano i Schwarzkopf Professional proizvodima, dok je sva događanja „iza scene“ svojom kamerom zabilježio Boris Šeper iz Film 54, čije snimke će gledatelji imati priliku vidjeti za vrijeme finalnog izbora.

Djevojke će se na finalnom izboru pred žirijem predstaviti u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill te kupaćim kostimima Lisca i sunčanim naočalama Sherri Hill, što će i biti svjetska premijera ovih sunčanih naočala, dok će na nogama nositi atraktivne sandale slavnog talijanskog dizajnera Gimmija Baldininia. U finalu će nastupiti Jacques Houdek i Marko Tolja, a program vodi Mario Sedmak. I ove godine glavna nagrada pobjednici je stipendija na ZŠEM-u u vrijednosti do 20.000 eura.

Uskoro ćemo saznati kojoj od ovogodišnjih finalistica će Barbara Filipović predati krunu Zlatarne Dodić, a do tada pratite sva zbivanja u vezi Miss Universe Hrvatske na društvenim mrežama: Facebook: facebook.com/ MissUniverseCroatia, Twitteru: @MissUniverseCro i Instagramu: @missuniversecroatiaorg.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 65 godina, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada predsjednik SAD-a, nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode. Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna MISS UNIVERSE® je 25-godišnja Iris Mittenaere iz Francuske koja je nakon dugih 27 godina donijela krunu Miss Universe u Europu. Ona će svoju godinu mandata živjeti u New Yorku, a osim modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2017.:

DEA TERZIĆ, 19, Nova Gradiška
MATEJA MARTINOVIĆ, 20, Zagreb
PETRA PALEŽAC, 23, Zagreb
MARTINA DJAKOVIĆ, 20, Vrbovec
MARIJANA JOSIPOVIĆ, 21, Osijek
SARA KNEŽEVIĆ, 24, Orahovica
MARTINA MIKIĆ, 25, Zagreb
SUZANA ARIZANOVIĆ, 21, Bobota
MAGDALENA BRKIĆ, 19, Vinkovci
IVANA KARDUM, 22, Knin
JELENA ANDRIJEVIĆ, 20, Jastrebarsko
ANTONIA GRŽINČIĆ, 19, Klana
TEA MATKOVIĆ, 20, Darda
ELENA JUNG, 19, Vodnjan
NIKOLINA ŠKORIĆ, 20, Zagreb
SHANAELLE PETTY, 19, Slavonski Brod
MONIKA FADIGA, 18, Jastrebarsko
JEANETTE TADIĆ, 27, Zagreb

FOTO: Zvonimir Ferina