Skip to content

Rođendanska proslava blog portala Stilueta – večer o kojoj će se dugo pričati

rođendan1

Riječ “stil” u imenu ovog blog portala jasno označava viziju lijepog, pozitivnog, kvalitetnog životnog stila u svakom pogledu koji Stilueta zagovara kroz tekstove, intervjue i kolumne

Drugu godinu zaredom rođendan je koncipiran kao spoj gastro – slatkih i modnih delicija pod nazivom Sweet and Style pod generalnim pokroviteljstvom Porsche Inter Auta Rijeka koji se pokazao kao savršen profesionalan i galantan domaćin koji nam je svojim vrhunskim angažmanom i ekskluzivnim prostorom pomogao da viziju zimske čarolije doživimo u stvarnosti.

rođendan18

Događanje je prepoznao i omiljeni riječki shopping centar ZTC koji neprestano oduševljava kupce i posjetitelje suradnjama i konceptima događanja i zauzima važno mjesto u riječkom društvenom životu.

Voditeljsku ulogu preuzela je Marija Mažar naglašavajući kako je s mikrofonom veže lijepa veza te je sretna što može zahvaliti svim partnerima, prijateljima, gostima te domaćinima Porsche Inter Autu ispred kojeg je uvažene pozdravio Saša Bukal, voditelj prodaje Škoda automobila te naglasio kako je ova suradnja nastavak višegodišnjih projekata koji su odrađeni na zadovoljno obje strane.

rođendan19

Uz umjetni snijeg prilikom dolaska, zimsku rapsodiju uveličao je corner Mašnice, Zlatne kiše i Whisper of Nature, dok se za pistu koja je pratila liniju priče pobrinula cvjetarna Ne zaboravi me. Brend Whisper of Nature predstavio je limitiranu verziju svijeća izrađenu za posebnu prigodu te svijeće koje imaju u stalnoj ponudi, a koje su posebne ljepotom i svojom pričom.

Gastro delicijama i ove godine predstavili su se renomirani Zigante tartufi, Euro Milk, Ebba’s Cuisine, Paška sirana, slastičarna Cacao i restoran Gardens.

rođendan20

Koncept Sweet and Style događanja održao se drugi put te su najnovije modne kolekcije predstavili: La Vetrina, Ivana Jurić design, Zlatna kiša i Sally atelier, dok su se za izgled djevojaka pobrinuli Sensa Organic Studio te IBeauty studio.

Ipak, glavna zvijezda večeri bio je maneken u crvenom, Audi Q2 koji je oduševio muškarce i žene, svojim izgledom i karakteristikama pokazao se kao automobil čije ključeve si u 2017. godini svi priželjkuju!

rođendan36

Odabrano je pet inspirativnih žena, a žene koje su ostavile trag u pričama, susretima, nastojanjima i uspjesima su Gordana Nikolić, Tamara Zubak, Ljupka Hrvatin, Lucija Lugomer i Tina Vukov koja je svojim vokalom kroz pjesmu I Love You For Sentimental Reasons pridonijela čarobnim trenucima.

Glamur uz topli i prepoznatljiv Stiluetin pristup nisu propustile brojne osobe iz javnog života kao i gosti Porschea Rijeka i blog portala koji je peti rođendan zaokružio na najljepši mogući način.

rođendan37

rođendan73

rođendan84

rođendan90

rođendan101

rođendan129

rođendan133

rođendan158

rođendan162