Zasjajte za blagdane uz novu kolekciju “Precious Moments” by Whisper of Nature

kolekcija Precious Moments 1

“Precious Moments” je nova ekskluzivna blagdanska kolekcija nakita Whisper of Nature inspirirana dragocjenim trenucima koje najviše slavimo u ovo doba godine, trenucima koje provodimo sa svojim najdražima, trenucima slavljenja naših dosadašnjih uspjeha kao i novih koji će nam tek doći u nadolazećoj godini. Baš takva je i ova limited edition kolekcija – dragocjena, blistava i sa specifičnom namjerom nošenja da u naš život prizove nove trenutke i nove prilike.

kolekcija Precious Moments 2

Svjetlucavi facetirani kristali, zlato i srebro u kolekciji pažljivo su odabrani i kombinirani s namjerom da nam pomognu u ostvarenju naših želja i ciljeva, kao i da budu naš suptilan podsjetnik da živimo i uživamo u svakom trenutku i da možemo postići sve što želimo.

Od kristala su izabrani vrlo upečatljiv crni opsidijan koji daje veliku snagu, crveni granat koji privlači uspjeh, obilje i strast, te zeleni oniks koji daje ostvarenje i manifestaciju želja i planova, dok istovremeno nježni mjesečev kamen, akvamarin i ametist potiču našu intuiciju, unutarnji mir i harmoniju.

kolekcija Precious Moments 3

Editorijal je snimljen u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb, zaštitno lice kampanje je profinjena, elegantna i pomalo samozatajna Chiara Dobronić koja nosi divne čipkaste haljine brenda Le Obleka iza kojeg stoji dizajnerica Katarina Žlebak.

Kako i cijeli brend nakita Whisper of Nature tako i ova kolekcija nosi poruku pozitivnosti te ćete se uz nju osjećati glamurozno i posebno, a odlično će se uklopiti i dodatno naglasiti svaku blagdansku odjevnu kombinaciju.

kolekcija Precious Moments 4

Poklonite voljenoj osobi ili sebi nakit uz koji ćete slijediti svoje snove i učiniti svaki trenutak posebnim i nezaboravnim – jer život se sastoji od dragocjenih trenutaka koje trebamo slaviti.

kolekcija Precious Moments 5