Čestitamo! Poznata riječka kolumnistica i spisateljica Ivana Grabar predstavlja drugu knjigu

Ivana Grabar

U petak, 9. prosinca u omiljenom riječkom Clubu Boa, održat će se prva promocija nove, dugo očekivane knjige riječke kolumnistice i spisateljice, Ivane Grabar

Ivana Grabar

Prva knjiga autorice izašla je u srpnju 2015. godine i definitivno je postala omiljeno štivo. Knjiga je to o bolnim temama iz najprivatnijeg dijela života autorice, o razvodu, dizanju i padanju. Protkana je emocijama i zaista je posebna. Potiče na razmišljanje. Budi. Žene su je nazvale “više od knjige”.

Nakon godine i pol Ivana Grabar izdaje novu knjigu pod zanimljivim naslovom “Život može biti lijep”. Za drugu knjigu autorica ističe: “Ova knjiga je moja zrelost i spoznaja da mogu i zaslužujem bolje, više! Ovo je knjiga cijela moja filozofija života pretočena u tekst. Ona pokreće! Ona daje vjetar u krila i cijelo nebo za slobodan let!”

Ono što je važno istaknuti je činjenica da su upravo Ivanini čitatelji kupovinom knjige u pretprodaji sufinancirali tisak iste! Time su dokazali vjernost, a ujedno i želju da nova knjiga izađe čim prije.

Prva velika promocija održat će se u Rijeci, u Clubu Boa. Bit će to jedna uistinu posebna i emotivna promocija. Uz druženje s čitateljima, autorica će predstaviti knjigu te pročitati par ulomaka. Prvi je ulomak upravo onaj prema kojem je knjiga i dobila naziv: Život može biti lijep. Nakon knjige, predstavit će se i neki dragi ljudi koji su inspirirali i obogatili Ivanin život. Na prvoj riječkoj promociji autorica će pročitati još jedan ulomak iz knjige, a radi se o priči koja je podigla na noge mnoge čitatelje. Riječ je o svjedočanstvu mlade djevojke koja je pobijedila onu najstrašniju bolest i koja je odlučila progovoriti o toj borbi, strahu, nadanju i pobjedi. Životna i emotivna priča djevojke koja je dotakla srca mnogih i ponukala ih da joj ugode i barem malo olakšaju sve ono što je prošla, na promociji će doživjeti kulminaciju jer autorica ima u planu spojiti djevojku iz priče s ljudima koji su joj pomogli i nagraditi ih titulom Ambasadora dobrog srca. Titula je simbolična, ali je izuzetno časna i posebna. Vođena je srcem i emocijama, željom za pomoći drugome, bez očekivanja ikakve nagrade. A to je danas rijetkost koju treba pohvaliti.

“Život može biti lijep” inspirativna je knjiga koja šalje pozitivne vibracije i slavi život, ljubav, snagu i vjeru u bolje sutra!

“Zavoli sebe! Posloži prioritete! Život može biti lijep!” – često u svojim istupima ističe sama autorica.

Promociju prati partner, renomirani istarski vinar Vina Pilato. Upravo će Vina Pilato pratiti Ivanu na svim promocijama i u svim gradovima. Ljubav između nje i vinara nije slučajna. I jedne i druge veže posebnost i različitost, jedinstvenost, kvaliteta i ljubav prema onome što rade. Ivana piše i stvara tekstove koji inspiriraju, a Pilato stvara posebna vina koja nadahnjuju. A knjige i vino se vole 🙂

“Sljubili smo se i odlučili raditi zajedno. Na svakoj promociji ćemo se družiti, predstaviti knjigu, pročitati poneki ulomak, nasmijati se, pustiti možda koju suzicu i nazdraviti jedni drugima. Nazdravit ćemo životu, ljubavi, zdravlju i sreći s vrhunskim vinima Pilato! Nazdravit ćemo jer ŽIVOT MOŽE BITI LIJEP!” – ističe Ivana Grabar.

Nakon riječke promocije slijedi Zagreb, 19. prosinca u Sherry’s wine & bite gdje će se autorici priključiti gđa Alis Pečarić Marić, osnivačica i urednica Čitaj knjigu, te mlada blogerica Andrea Tintor koja će s Ivanom ispričati jednu zajedničku priču 🙂

Nakon Zagreba slijede Vinkovci, 21. prosinca, rodni grad autorice i promocija u Marabu Baru. Nakon blagdana slijede promocije i putovanja po Hrvatskoj i Sloveniji, a u suradnji s partnerom Vinima Pilato.