IZBORI 2016 Stranka umirovljenika osudila pojave pretvaranja predizborne kampanje u „komediju“

tractor 917666 960 720

Stranka umirovljenika osudila je pojave pretvaranja predizborne kampanje u „komediju“, koja po njoj služi da se začine „sva nerealna i ponekad lažna obećanja“ koje stranke daju

Stranka umirovljenika ističe afere snimanja, te poziva njezine aktere da se uozbilje jer, kaže, politička pozornica u predizborno vrijeme nije poligon za igrice, podmetanja i sipanje uvreda.

U priopćenju Stranka umirovljenika osuđuje podjednako razgovore na kojima, kako kaže, jedna strana dolazi s figom i snimačem u džepu, a druga nekontrolirano vrijeđa i pljuje sve oko sebe.

Ne trebaju nam ni jedni ni drugi, ne zanima nas dualizam SDP-a i HDZ-a. Ne trebamo premijera retoričkog ‘alfa mužjaka’, kojem su svi papci, bezveznjaci ili šaka jada, takav govor smetao bi nas i da dolazi sa susjednog stola u kafiću. A kamoli na političkoj govornici, kaže se.

Verbalni ekscesi poput ovog šalju u javnost poruku da su sve ozbiljne teme potrošene, nedovoljno atraktivne, dosadne, kaže se.

Politika je kudikamo ozbiljniji posao, a tko to ne razumije, bolje da se prebaci među stand up komičare, kaže se u priopćenju Stranke umirovljenika.

(Hina)

tractor 917666 960 720