Skip to content

Trodnevni seminar u Opatiji za žene – Womanary

Womanary letak

Trodnevni seminar za žene Womanary zauzet će mjesto u Opatiji od 7. do 9. listopada 2016. Projekt je zamišljen kao spoj znanja, radionica, wellness trenutaka, mode i glamura kroz Gala večeru, a namijenjen je ženi u svakoj životnoj ulozi

Womanary objedinjuje osobni razvoj, odmor i zabavu. Također, objedinjuje duhovno i fizičko. Smatramo da ne možemo biti samo duhovni jer je potrebno uživati u svemu onome što nam život na zemlji nudi bez predrasuda, ali jednako tako svi mi imamo dušu koju je potrebno njegovati. Trebamo biti zadovoljni iznutra i izvana jer jedno bez drugog ne ide. U legendama žena se često povezuje s božanstvima. Život kakav danas poznajemo potekao je od žene. Iz ženine utrobe rađa se novi život te se tako žene povezivalo s božanstvima, a u ranijim društvima prirodno su bile vođe skupina i nositeljice moći. Zajednice kojima su vladale bile su vrlo kooperativne, zasnivane na dijeljenju. Nije bilo nasilja ni dominacije, naglasak je bio na povezivanju, jačanju primarne povezanosti s izvorom života. U zadnje vrijeme žene su preuzele stvari u ruke i zauzele rukovodeće pozicije u svim segmentima života, no ravnoteža muške i ženske energije je odavno u disbalansu. Nekoliko desetljeća unazad žene su bile u podređenoj poziciji te da bi uspostavile ravnotežu, krenule su u nadjačavanje s muškarcima što je rezultiralo time da kod današnjih žena prevladava muška energija, te se muškarci ne znaju više nositi s današnjim ženama. U nastojanjima da odagna negativne asocijacije povezane sa ženom, žena – muškarac je narušila unutrašnju ravnotežu i prekinula odnos sa svojom najdubljom suštinom, iskonskom ženskom prirodom.

Womanary je lokalni odgovor na globalni pokret osvještavanja ženske snage i ženstvenosti, a njegov cilj je zapravo da žena ponovno postane žena bez da se mora dokazivati ili nadmetati s nekim, odnosno da bude sve ono što jedna žena doista jest, što zapravo pridonosi muškoj populaciji, a u konačnici donosi ravnotežu cjelokupnom čovječanstvu.

See also  Što žene gledaju na drugim ženama

Predavanja i koncept osmišljeni su kao prilika da učimo o zajedništvu unutar sebe i oko sebe. Predavanja prate jedno drugo. Sve počinje zajedničkom radionicom, zatim promocijom knjige Pink Pen, nakon čega dolazi osvještavanjem sebe kroz radionicu po metodi Louise Hay, nakon toga pričat će se o međuljudskim odnosima kroz tehniku feng shui-a. Nutricionistica će objasniti kako se hraniti kroz različite faze života kako bi hormonalni sustav bio u skladu s promjenama kod žena. Na radionici „Ženski nos u vinu“ saznat ćete kako se svi možemo usmjereno koristiti intuicijom, a u nedjelju Theta Healing tehnikom objedinit će se sve uloge koje jedna žena ima u današnjem društvu. Na kraju sve što ste naučili iznijet ćete van kroz pokret, glas, dodir u sklopu radionice „Woman, Live it!“.

Womanary osim što okuplja vrhunska predavanja koja nas uče o zajedništvu unutar sebe i oko sebe, ima i sadržaje za razonodu. Organizatori najavljuju brojne poklone, odmor i opuštanje u spa centru, tombolu, degustaciju vina, izlaganje novih modnih trendova i još mnogobrojna iznenađenja popraćena pjesmom, plesom, smijehom i veseljem kako bi gošćama pružili iskustvo za pamćenje, te im dali potrebna znanja i vještine za život kakav svaka žena zaslužuje.

Womanary će ugostiti grupacija Milenij hoteli, Opatija koji omogućava savršen spoj lokacije i odmora uz najviše standarde u hotelijerstvu, glamura, prijateljske atmosfere i kontinuiranih inovacija.

Slijedite srce, vjerujte u sebe i snove toliko snažno da će na kraju cijeli svijet povjerovati u vas.

Prijave su obavezne do 5. rujna 2016., broj mjesta je ograničen i s upitima se možete obratiti na službeni mail info@womanary.hr ili putem kontakt mobitela: 091/4832-284

Kotizacija za trodnevni seminar Womanary iznosi 1650,00kn, kotizacija s noćenjem u jednokrevetnoj sobi iznosi 2200,00kn, kotizacija s noćenjem u dvokrevetnoj sobi iznosi 1925,00kn. U cijenu su uključena sva predavanja, materijali, wellness & spa, cocktail snack, buffet večera, gala večera u 4 slijeda te degustacija vina na Gala večeri, varijante s noćenjem uključuju 2x noćenje i doručak.

See also  Što ponašanje muškarca govori o njegovim osjećajima?

Osjećate li da je ovo vikend samo za vas ili svoj rast želite podijeliti s prijateljicama, članicama obitelji, Womanary dolazi iz jednog mjesta poznatog svima – iz srca i trenuci koji vas očekuju sigurno će ispuniti vaša srca ljubavlju, nadom, optimizmom, vjerom, toplinom, novim poznanstvima, uspomenama i srećom. Opatija okuplja i zbližava, vidimo se ove jeseni!