Vlaović komentirao stanje u prometu: Za kaos na cestama kriva je gužva!

fy33hd

Goran Vlaović gostovao je u dnevniku i za kaos na hrvatskim cestama odlučno optužio gužvu. Predvidio je i brojne zastoje

fy33hd

Hrvatska je svakog ljeta poprište kaosa na prometnicama, no možda je konačno pronađen krivac. Za otkrivanje problema zaslužan je Goran Vlaović koji je napokon došao do riječi.

– Za analize i savjete se uvijek pita političare ili automehaničare, a glas običnog naroda nikad ne dopre do javnosti. Ja već godinama govorim da je gužva pravi krivac za kaos na hrvatskim autocestama, no mene nitko ne sluša – objašnjava nam Vlaović koji je napokon došao do riječi jer su političari ovog ljeta zauzeti izborima.

– Velika količina vozila koja se svakog ljeta slijeva u Hrvatsku napravi takozvane čepove u prometu i onda cijeli sustav uspori. Mislim da bi bilo dobro nekako rasteretiti ili proširiti prometnice, ali prepustimo to zidarima i asfaltarima – zaključio je Vlaović.

Zidari i asfaltari slažu se da bi bila dobra ideja proširiti prometnice ili napraviti nove, no kažu da odluku o tome prepuštaju drvosječama i kopačima jer prvo treba ukloniti raslinje i stijene oko postojećih cesta. news-bar.hr