Skip to content

Predstavljanje IKEA Urbanog vrta i natjecanja Hacking IKEA u sklopu festivala Design District Zagreb

U utorak, 14. lipnja, s početkom u 11 sati, na krovu 11. kata „Drvenog nebodera“ (Iblerov trg 7), IKEA Hrvatska predstavit će prvi IKEA urbani vrt u centru Zagreba i ostale aktivnosti kojima će začiniti festival Design District Zagreb

zeleni krov urbani vrtIKEA Hrvatska ponosni je partner kulturnog programa četverodnevnog proljetnog festivala Design District Zagreb čiji je cilj zonu oko Martićeve ulice prometnuti u urbani centar dizajna. Osim urbanog vrta, IKEA će na festivalu sudjelovati i prvim hrvatskim natjecanjem Hacking IKEA na temu „Život u kuhinji i oko nje“.

Više informacija o aktivnostima tvrtke IKEA u sklopu festivala Design District Zagreb na konferenciji za medije otkrit će Igor Štefanac, PR menadžer tvrtke IKEA Hrvatska i Ira Payer, kreativna direktorica projekta Design District Zagreb. Kako je nastao IKEA urbani vrt koji će zazeleniti krov jedanaestog kata jednog od najstarijih nebodera u srcu Zagreba, ispričat će Tanja Herr, Saša Košuta i Maja Subotić koje su, između ostalih, zaslužne za projektiranje IKEA urbanog vrta.

Veselimo se vašem dolasku i druženju u zelenilu s jedinstvenim pogledom na Zagreb uz ukusne zalogaje iz IKEA Food asortimana!

*U slučaju vremenskih nepogoda, konferencija za medije održat će se u omiljenom okupljalištu kreativaca, Croatian Design Superstoreu, na adresi Martićeva 4, uz obilazak IKEA urbanog vrta.

20161 2