Besplatan ulaz i besplatna mobilna aplikacija

c DIF2016

 „Najbolje stvari u životu ne mogu se kupiti novcem. Usprkos tom ili baš zato one nam često najjače ostaju u sjećanju. A kako je posjet Donauinselfestu svake godine nezaboravan doživljaj za posjetiteljice i posjetitelje, ove se godine odvija pod prigodnim motom:  „The best things in life are free“, pojasnili su organizatori najvećeg europskog open air festivala koji će se u Beču ove godine održati od 24. do 26. lipnja.

DIF2016Na dvanaest festivalskih bina nastupit će preko 1.500 izvođača, a organizatori se nadaju da će prošlogodišnji rekord od 3,3 milijuna posjetitelja ove godine biti srušen. Budžet festivala iznosi 4 milijuna eura, a trajanje programa ukupno 600 sati.

Neki od najzanimljivijih actova austrijski bend su Seiler & Speer te rusko-austrijski metal bend Russkaja. Osim toga nastupit će i njemački elektropunk bend Frittenbude, austrijski drum and bass izvođači Camo & Krooke, hamburški reper Samy Deluxe, austrijski DJ Flip Capella i talijanski DJ duo VINAI.

Za ovogodišnji Donauinselfest dizajnirana je i posebna besplatna aplikacija za mobilne telefone (DIF2106= koja bi posjetiteljima trebala olakšati dolazak na festival, a dio informacija je zahvaljujući poduzeću Eurocomm-PR dostupan i na hrvatskom jeziku.

Leave a Reply