Kurikulum: Naša djeca u školama ipak neće čitati sranja Miljenka Jergovića i Ante Tomića

tomicsmrdiiii

Najavljene su velike promjene, kreće rasprava o ‘cjelovitoj kurikularnoj reformi školstva’, s kojom se navodno složio i predsjednik HDZ-a te prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. Takozvanu reformu pokrenuo je režim Zorana Milanovića te njegov bivši ministar primitivac Željko Jovanović

tomicsmrdiiii

Kako pišu partijski mediji, spašeni legalnom pljačkom hrvatskih građana, mislimo prije svega na Jutarnji list te Telegram, ‘medije’ u vlasništvu legalnih ratnih profitera i ratnih kukavica Nine Pavića te ozloglašenog ovršitelja Marijana Hanžekovića, djeca će navodno učiti i o Miljenku Jergoviću, odnosno, Anti Tomiću zvanom Krnjo. Njihova ‘sabrana djela’ kontaminirati će našu djecu u našim školama… Hoće li doista i mogu li komesari natjerati djecu da čitaju svinjarije epehazijskih ekstremista?

Je li tome doista tako? Naime, da bi se tzv. cjelovita reforma primijenila potrebno je provesti barem trideset dana dugu raspravu, za trideset dana svašta se može dogoditi, pa i to da političarima dođu iz guzice do glave informacije o Tomiću i ratnom dezerteru Miljenku Jergoviću. Zaista, nema spora, djeca bi trebala učiti o Jergoviću i Anti Tomiću, no, ne što su oni napisali, nego što oni doista jesu, Tomić je, između ostaloga, pravomoćno osuđeni lažljivac. Hoće li naša djeca učiti istinu o Tomiću i Jergoviću? Hoće li klinci učiti da se radi o mrziteljima?

Ako će učiti istinu onda će učiti i o tome da je ratni dezerter Miljenko Jergović prvog hrvatskog predsjednika, Franju Tuđmana, nazvao lešinom s Mirogoja, o takvom divljaku naša će djeca od nas, roditelja, istinu naučiti puno prije nego ih pod svoje uzmu komesari u školama. Istinu o Anti Tomiću rekao je jedan splitski performer kada je ekstremistu iz Slobodne Dalmacije sasuo kantu govana na glavu, ako usporedimo takav performans s performansom koji je izveo jedan te isti divljak, dakle, onaj koji piša ispred Hrvatskog sabora te izvodi svinjarije na božićnom derneku Miorada Pupovca, dolazimo do otkrića da je splitski performer genijalac koji zaslužuje nagradu od ukinutog Povjerenstva za parazitske medije.

Na koncu pitanje što djeca mogu naučiti o Anti Tomiću i Miljenku Jergoviću a što ih nećemo naučiti prije škole? Zaboga, hrvatska djeca bi u školama trebala učiti o medijima koji su uz pomoć režima opljačkali Hrvatsku, o ratnim profiterima, vlasnicima tih medija, a ne o svinjarijama koje pišu sluge tih medijskih tajjkuna. Naravno, nitko, pa ni komesari u školama, ne mogu nas natjerati da našu djecu maltretiramo svinjarijama Miljenka Jergovića i Ante Tomića. Niti ćemo na to pristati. Djeca već danas znaju istinu o Anti Tomiću, Miljenku Jergoviću, Jeleni Lovrić… tinolovka-news