Skip to content

Bilo je pitanje sata kada će se plaćenici okomiti na izbornika Kauboja zbog ‘prijatelja Isusa’ i međugorske Gospe

Hrvatska danas u polufinalu Eura igra, neki bi rekli utakmicu generacije, protiv izuzetno jake Španjolske, protiv reprezentacije koja ima fenomenalne golmane i koja je poslije ispadanja Danske te Francuske favorit ostatka prvenstva. Španjolska je, u pravom izdanju, klasa više, bude se i Nijemci, nakon desetogodišnjeg mamurluka

babic

Nećemo se složiti s onima koji tvrde da se radi o utakmici generacije, ova generacija predvođena izbornikom Željkom Babićem tek je na početku svoga puta, ako vrijede upola od onoga što su pokazali protiv domaćina Eura, Poljske, hrvatski rukomet dobio je novu generaciju od koje se mogu očekivati najveće svjetske rukometne medalje, olimpijska i svjetska zlata. Osnovni preduvjet tome je mentalno zdravlje – bez straha, bez imperativa, sad ga doista nema, Brazil će puno toga reći o Kaubojima, Rio za nekoliko mjeseci.

Naravno, kako se radi o generaciji u stvaranju, u kojoj igra važnu ulogu nekoliko mladih igrača, dvadesetogodišnjaka, usponi i padovi mogu se očekivati, oni su posve razumljivi, kao što je razumljivo da takva reprezentacija u jednom trenutku utakmice pukne poslije čega dolazi do pucanja sustava, kao što je to bilo protiv Francuske. Nakon što su Francuzi otišli na plus četiri razlike Hrvatska se u potpunosti raspala, uvjerena da se David protiv Golijata može boriti i pobijediti samo u Bibliji.

Kad smo već kod Biblije, i to kod Novog Zavjeta, umjesto da se raspravlja i piše o fanatičnoj borbi Kauboja, o besprijekornoj taktici izbornika Babića, u prvi plan je došla Biblija. Bilo je pitanje sata kada će se na izbornika obrušiti ova medijska banda koja zagađuje Hrvatsku već desetljećima. Da se Babić zahvalio Titu poslije Poljske problema, vjerujte, ne bi bilo. Samo se u Hrvatskoj ljudi medijskoj bagri moraju ispričavati zbog onoga u što vjeruju. Pogađate, prvi se na rukometnog izbornika ‘naložio’ portal osuđenog razbojnika i samozvanog pedofila, koje ne vjeruje ni u što, osim u maloljetnice, na koje se, kako reće gazda, pali. Nije, nažalost, portal osuđenog razbojnika jedini, no, zato je najustrajniji. Zašto se u državi u kojoj je preko 86 posto katolika kriminalnoj manjini moraju ispričavati vjernici, nema logike, zar ne? Ili možda ima, naime, biti razbojnik i biti pravi vjernik ipak ne ide jedno s drugim. Biti ‘pedofil na Madagaskaru’ i biti vjernik to jednostavno nikako ne može zajedno, i ne ide zajedno. Koga smeta međugorska Gospa, koga smeta njen ovozemaljski sin, Isus Krist, ako ne razbojnike?

Umjesto da govorimo o velikom polufinalu, umjesto da govorimo o čudesnim golmanima i krilima koje ima Furija, mi govorimo o pravu izbornika Babića, koje mu nitko, pa ni medijska mafija, ne može oduzeti, da vjeruje u što hoće i da o tome govori kada hoće i kada osjeća božju prisutnost. Nemojte misliti da je to sve slučajno, sve što smo dosad imali prilike vidjeti uvjerilo nas je da medijska mafija slučaju ama baš ništa ne ostavlja slučaju. I neće se mafja tu zaustaviti, ako ne prođemo jaku Španjolsku, koja je u ovom trenutku jača od Hrvatske, kriva će biti međugorska Gospa mira i njezin sin te Sin Božji, Isus Krist. Pitom mafija zaboravlja – tko vlada vječno i vječnosti taj se mafije, pa ni medijske, ne boji. Vjerojatno bi naši probisvijeti bili sretniji da je Babić rekao kako mu je najbolji prijatelj George Soros, inače beskrupulozni bjelosvjetski hohštapler koji je finanacirao, i još financira, najveću ološ koja ikada hodala ispod ovog hrvatskog plavog neba, i ne samo hrvatskog. tinolovka-news