Zašto se ne mogu uspoređivati ministar Crnoja i skandalozni Franko Vidović?

Nakon što su iz SDP-a krenuli napadi, uz pomoć partijskih medija, na novog ministra hrvatskih branitelja Miju Crnoju, predvođeni ratnim dezerterom Zoranom Milanovićem, među istaknutijim pretorijancima prvog glasnogovornika mržnje u Hrvata je Franko Vidović, koga se posprdno u okolici Šibenika naziva ‘čuvarem pošte u Vodicama’

 64e7af3b41f4b7

Vidovićev ratni put i ratni put pukovnika Crnoje se, naravno, ne mogu usporediti. To je nebo i zemlja

Razlog zašto SDP djeluje uvjerljivo svakako je Radmanova oligarhija na HRT-u, svi mi, koliko to ratni dezerter odbijao priznati, plaćamo TV pretplatu, odnono harač Hrvatskoj televiziji i imamo pravo tražiti smjenu Radmana u kumova, koja će se dogoditi vrlo brzo

Za robusnog SDP-ovca Franka Vidovića, za koga se po Vodicama govori kako ima manje borbenog sektora od Zorana Milanovića ne može se naći puno riječi hvale.

Inače, Vidović je blizak Zoranu Milanoviću, njegov takozvani ministar iz sjene, koji mjesečno od države dobije, iako nije, srećom, invalid Domovinskog rata, preko trideset tisuća kuna, dakle, puno više od Đure Glogoškog.

Radi se o primitivcu koji je ne tako davno u emisiji Otvoreno svojedobno primitivno izvrijeđao Kolindu Grabar Kitarović, aktualnu predsjednicu Republike. Franko Vidović je zapravo Kolindu Grabar Kitarović, proglasio maskotom i primabalerinom, što je uvredljivo baš na razini Zorana Milanovića, koji ne poštuje hrvatske institucije, kako Sabor tako i prdsjednicu države. Franko Vidović kao da ne zna da je Kolinda Grabar Kitarović upravo u njegovom Šibeniku ostvarila fantastičan rezultat. Ovakav rječnik je uobičajen za takozvane macho primitivce.

Franko Vidović je saborski zastupnik SDP-a koji se na Dan državnosti, pretprošle godine, oko 18.20 sati, prevrnuo sa svojim mopedom šibenskih oznaka. Zabio se u nogostup na šibenskoj rivi i strovalio na kolnik Obale dr. Franje Tuđmana, dakako, bio je pijan, bahat i arogantan prema policiji, o čemu su pisali neki hrvatski mediji, poput, primjerice, Večernjeg lista. – Zar vi ne znate tko sam ja! – navodno je bahato vikao pred policajcima Vidović te se pozivao na svoju funkciju saborskog zastupnika. Vidović je tada tvrdio kako je popio nekoliko čašica za zdravlje, alkotest je odbio.

Inače, Vidović je poznat kao čovjek koji je prije pet godina dobio opomenu šibenskog SDP-a, kojemu je bio na čelu, jer je na sjednici nadzornog odbora stranke plastičnom bocom u glavu pogodio stranačkog kolegu Slavena Cukrova, izvukao se lakoćom. Možda su njegove kolege bile u strahu da im sanduk pun plastičnih boca ne doleti u glavu?