Dobili smo izvrsnog ministra kulture: Napali ga zloglasni Frljić, lopovski Tportal, Visković, Platforma 112 …

Hrvatska je dobila izvrsnog ministra kulture, uglednog povjesničara Zlatana Zlatka Hasanbegovića, doduše, radi se tek o kandidatu koji mora proći kroz test u Hrvatskom državnom saboru, no, to je tek formalnost s obzirom na činjenicu da Domoljubna koalicija i MOST imaju većinu i to više nego dovoljnu. Zbog ovog izbora podivljali su crveni vampiri i paraziti državnog proračuna, samozvani borci za ljudska prava

137041

Hasanbegović je trenutno na udaru lopovskog Tportala koji je krao po internetu te je zbog te krađe kažnjen s 50 000 eura, nažalost, nikada se nisu ispričali. Gospodo s Tportala imenujte lopova koji je naredio da se pljačka po internetu kako bismo bili na oprezu da ne opljačka još nekoga, da se možemo čuvati. Tportal napada Hasanbegovića iz straha da se javno ne razotkrije ono o čemu su neki govorili, samo je spomenuti portal šutio. Dakle, možda bi novi ministar kulture trebao osuditi krađu Tportala. To bi bio zanimljiv ‘performans’. I lopov bi izašao na površinu.

Zanimljivo, za spomenuti portal oglasio se i zloglasni glasnogovornik mržnje Oliver Frljić, poznat po fašističkim stavovima na račun Domovinskog rata, koji bi uskoro trebao biti smijenjen s mjesta intendanta HNK u Rijeci. Frljić frflja o nekakvoj desnoj revoluciji i ‘HDZ-ovim satelitima’. Slično razmišlja i oronuli ‘ljubavnik’ stari Velimir Visković koji je budućem ministru prišio etiketu konfliktne osobe, samo zato jer Hasanbegović ima isto mišljenje o komunističkoj kao i o fašističkoj bandi. Inače, Visković je poznati prgavac koji misli da je reinkarnacija nekih velikih književnika kojima ni imena ne zna izgovoriti.

A što tek reći o osuđenom razbojniku, samozvano pedofilu koji se prema vlastitom priznanju ‘pali na starije maloljetnice’, naime, portal bandita kojem ime nećemo spomenuti čitav dan širi laži o Hasanbegoviću. Očito je Karamarko pogodio lešinare u sridu kad je Hasanbegovića predložio za ministra, komunistički jastebovi boje se za privilegije koje su stekli za vrijeme režima Zorana Milanovića i Vesne Vece Pusić.

Oglasila se i zloglasna PLATFORMA 112, u kojoj glavnu riječ vode samozvani borci za ljudska prava, profiteri takve borbe, notorna Vesna Teršelič, Eugen Jakovčić i Gordan Gogo Bosanac, jasno im je da će morati maknuti ruke s naših novčanika i to ih najviše boli. Bilo je i vrijeme. tinolovka-news