Skip to content

Uvrijedio sve oko sebe, po tko zna koji puta, a sve začinio tvrdnjom da smo dobili slučajnog premijera

Nakon što je ratni dezerter te ratna kukavica, Zoran Milanović, uvrijedio sve oko sebe, po tko zna koji puta, posebno hrvatske branitelje, kada je ponovio da je Hrvatska slučajna država, a sve začinio tvrdnjom da smo dobili slučajnog premijera, misleći pritom na Tihomira Oreškovića, jasno je kako se predsjednikom SDP-a nešto nije u redu

helikopter

Još uvijek nie veljača, a on se tjera, dajte mu helikopter i spustite ga na Grobniku, platiti ćemo, posljednji put. Naime, Romano Bolković, nekoć omileni novinar šefa partije, ustvrdio je da se državni helikopter spuštao na Grobniku kad god bi se MIlanoviću penis dignuo. Doduše, Bolković e spomenuo ku..c, no, dovoljno je jasno reći penis. Stoga bi tehnička Vlada, ako joj je stalo do hrvatskih interesa, trebala podići helić posljednji puta, reka se, prije odlaska u ropotarnicu hrvatske političke gluposti, Zoki istrese zadni puta. Kako bi otšao bez ogorčenja, s osmijehom, olakšan.

Nevjerojatno je da Zoran Mlanović ima toliko hrabrosti, s obzirom na činjenicu da je za slobodu Hrvatske poginulo preko 15 000 ljudi, govoriti o slučajnoj državi. Je li napaljeni šef SDP.-a zaista siguran da je 15 000 ljudi slučajno poginulo i to dok je on šamarao majmuna stotinama kilometara daleko od bojišta?

Umjesto da se pokaje Zoran Milanović ponovno šalje kandidaturu stare radikalke Vesne Pusić UN-u, stara se vidi na čelu Ujedijnjenih naroda, gdje bi, sukladno svom demokratskom kapacitetu, za svog zamjenika predložila predsednika demokratske Sjeverne Koreje, a Mesića za tajnika.

Dakle, prije veljače rezimirajmo, Milanović će ponovno poslati kandidaturu prve potpredsjednice Vlade Vesne Pusić za mjesto glavne tajnice UN-a s obzirom na to da odluka o tome već postoji. Drugim riječima, tehnički premijer ne poštuje čak ni to da je tehnički premijer. Srećom, nova Vlada neće morati živjeti s napaljenošću bivšeg premijera.

Podsjetimo, Milanović je kandidaturu Vesne Pusić već poslao početkom studenoga, a odluka o tome donesena je na zatvorenom dijelu sjednice Vlade početkom rujna prošle godine. No, problem je nastao zbog toga što će UN kao valjane priznati samo kandidature pristigle nakon 15. prosinca prošle godine, odnosno od dana kad je svojim članicama poslao službeni poziv za prijavu kandidata. Hrvatskoj je zbog toga, neslužbeno prenose mediji, sugerirano da pošalje novu kandidaturu. Čitav svijet strahuje od izbora Vesne Pusić, naime, nikome se ne ratuje, a atomska bomba zadnji puta je na neku državu bačena prie 70 godina. Srećom, šanse Vesne Pusić nisu velike, odnosno, manje su od toga da će Davor Butković završiti fakultet. tinolovka-news