Za prve bebe u svakoj su se bolnici našli i prigodni pokloni

U Hrvatskoj su točno u ponoć rođene dvije bebe. Jedna u KBC-u Osijek gdje je na svijet došao maleni Petar Milanović. Posjetio ga je gradonačelnik Ivan Vrkić koji je sretnoj majci, Tanji Milanović uručio cvijeće

PXL 01011

Druga hrvatska beba rođena u prvim sekundama 2016. je Gabrijel Žuža koji je na svijet stigao carskim rezom u Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu. On je iznenadio roditelje i doktore jer se, kako su kazali, ‘malo požurio’

Živahno je bilo u novogodišnjoj noći i u drugim rodilištima u Hrvatskoj. U Splitu su noćas rođene dvije bebe. Prvu bebu rođenu pola minute nakon ponoći posjetio je dožupan Luka Brčić. Prigodne riječi uz darove uputio je rodilji Nataliji Katavić iz Imotskog koja je rodila malog Bepa.

Prva beba rođena u 2016. godini u Šibensko-kninskoj županiji je malena Borna koju je u Šibenskoj općoj bolnici rodila Ivana Raić.
KBC-u Rijeka i to u ponoć i petnaest sekundi na svijet je došla malena Leana Šikić, drugo je dijete Evelin i Saše Šikića. Majku i novorođenu bebu posjetio je i gradonačelnik Vojko Obersnel.