Dočekali smo prvu riječku promociju knjige Pink Pen Ivane Grabar

promocija Ivane Grabar - Stilueta

Caffe bar Metropolis na Zametu jučer je, povodom prve riječke promocije knjige Pink pen naše kolumnistice Ivane Grabar, zasjao u posebnom ozračju toplih emocija i ženske snage. Uz fine zalogaje iz slastičarne Cukerin te pjenušac koji je dočekao sve gošće, imali smo prilike uživati u noći pisane riječi, učenja o srodnim dušama, životnim savjetima i istinama na koje često zaboravljamo

promocija Ivane Grabar - Stilueta

Ljubav je doista ispunila svaki kutak prostora, a u ovo predblagdansko doba nismo mogli zamisliti bolji uvod u blagdanske dane. Svojim je gostima autorica pripremila i darove u obliku personaliziranih kuglica na bor.

promocija Ivane Grabar - kuglice za bor

Uz Ivanu Grabar, autoricu, o knjizi su pričale i Tamara Zubak, TH instruktorica koja je znala za Ivanine pisane riječi te je bila zadnji okidač i motivacija da ih krene i javno objavljivati, te Marija Mažar, urednica Stiluete koja je naglasila kako je od prvog trena znala da je Ivana nešto posebno.

promocija Ivane Grabar - Stilueta 2

Ivana i Tamara sve su prisutne počastile predavanjem o srodnim dušama koje je sve čitateljice jako zaintrigiralo, te najavile radionice početkom druge godine za koje interes postoji i drugim gradovima poput Šibenika, Karlovca, Zagreba… Ivana je pročitala ulomke iz posljednje tri kolumne te naglasila kako se trudi uvijek pozitivno završiti i zaokružiti svoje priče jer takav stav treba imati i u životu i u svemu pronaći nešto pozivno

Pink Pen by Ivana Grabar

Dobra vijest je da do kraja prosinca knjigu PINK PEN možete nabaviti po promotivnoj cijeni od 59,00kn, a ovo je idealna prilika da ju kupite sebi ili vama dragim osobama. Čita se u jednom dahu, i ne samo to, jedna je od onih kojoj ćete se rado vraćati, učiti iz nje i pratiti kako ste i sami sazrijeli uz neke jednostavne životne istine koje Ivana slavi, a koje često zaboravljamo.

Knjigu možete nabaviti: PINK PEN IVANA GRABAR, ivana.grabar@net.hr
Izvor: Stilueta

promocija Ivane Grabar - Stilueta 3