Preporuka za vikend: projekcije Malog princa u karlovačkom kazalištu “Zorin dom”

Kinoklub Karlovac i Gradsko kazalište Zorin dom, u ovu nedjelju organiziraju čak tri projekcije animirane verzije priče “Mali princ”; u 11:00, 16:00 i 19:00h

Mali princ 170 godina nakon objavljivanja knjige Antoinea de Saint-Exupéryja, režiju filma potpisuje Marko Osborne, poznat po režiji animiranog filma Kung Fu Panda.

Glasove su animiranim likovima, među ostalima, posudili Otokar Levaj (Avijatičar), Olga Pakalović (Majka), Mara Picukarić (Mala djevojčica), Nataša Janjić (Ruža) i Sreten Mokrović (Zmija). U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčičin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar. On će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće – svijetom u koji je on sam davno zakoračio, a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa. Tako će Djevojčica otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja i može se vidjeti jedino srcem.

{youtube}BREpWCWUzAA|500|400|0{/youtube}

Facebook event nalazi se na stranici Kinokluba
https://www.facebook.com/events/1687321438180182/

Mali princ 2Ulaznice po cijeni od 25kn mogu se kupiti svaki dan ujutro u Kinoklubu Karlovac (Rakovac 4, u zgradi Gimnazije Karlovac) ili u nedjelju na blagajni Gradskog kazališta Zorin dom (sat vremena uoči projekcija).