Skip to content

Prodana i upravna zgrada HOC-a Bjelolasica u centru Ogulina – za 400 tisuća kuna vlasnik postala ogulinska tvrtka

Nakon zgarišta nekadašnjeg restorana Sabljaci koji je poharan požarom, prodan je još jedan dio posrnulog Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica. Radi se, naime, o upravnoj zgradi HOC-a u centru Ogulina

Bjelolasica-HOCZa nešto više od 400 tisuća kuna vlasnik je postala ogulinska tvrtka Pelut d.o.o, vlasnika Milana Turkovića.

Što se tiče najvećeg i najskupljeg i naravno najvrijednijeg dijela Bjelolasice, hotelskog naselja Vrelo u Jasenku, zajedno sa žičarom i skijalištem, ovog će mjeseca u šesti krug natječaja. S oko 50 milijuna kuna, što je bila početna cijena, u šestom krugu ta cijena pala je na svega 25 milijuna kuna.

Prema neslužbenim informacijama, za taj dio Hrvatskog olimpijskog centra, postoje dva interesenta, no više će se znati kad se objavi novi natječaj.

Podsjetimo, izgorjeli restoran na Sabljacima prodan je za milijun i 170 tisuća kuna, nakon drugog kruga natječaja. Zgarište je s pripadajućim zemljištem kupila tvrtka Air Albatros iz Punta na otoku Krku. Sada se samo čeka da se objekt u gruntovnici uknjiži na novog vlasnika, koji će prema nekim informacijama, na istom mjestu izgraditi novi ugostiteljski objekt. kaportal.rtl.hr

See also  Svatko tko u RH dođe iz bilo kojeg dijela Italije mora u karantenu