Skip to content

3. dio kreativnih radionica ”Zagrebačke bajke i legende” i završna izložba radova polaznika radionica

U sklopu likovne kolonije StrossArt ( Strossmayerovo šetalište, pored kule Lotrščak, Zagreb ), pozivamo vas na 3. dio kreativnih radionica iz ciklusa ” Zagrebačke bajke i legende “, te na završnu izložbu radova polaznika radionica

1528. 8. 2015., u subotu od 15 do 20 sati, održat će se radionica Plakata sa motivima ” Zagrebačkih bajki i legendi “. Radionica je besplatna za sve učesnike.

9. 8. 2015., u nedelju od 15 do 20 sati, održat će se i jednodnevna izložba radova polaznika prijašnjih radionica. Na izložbi će biti izloženi radovi umjetnika, djece i građana, koji su zajednički stvarali svoja djela na radionicama, uz mali koktel i druženje svih posjetilaca izložbe. Voditeljica radionica i organizatorica završne izložbe je mr. art Krešimira Gojanović, ak. slik. graf.

Fotografije sa radionica – Juraj Vuglač

Učesnici izložbe – umjetnici, djeca i građani:

Renata Facan pl. Kušec, Dijana Šimek, Mirjana Šimek, Nedjeljko Tintor, Biljana Knebl, Željka Grobotek, Irena Kosović, Krešimira Gojanović, Božena Habijanec, Vera Beganović, Lea Konjuh, Valentina Kaurić, Laura Osrečki, Dubravka Molnar, Igor Božić, Kiara Orsag, Mia Delač, Marko Madić, Mirta Bagović, Ivan Konjuh, i još mnogi drugi.

2mNeki od radova nastali na radionicama ” Zagrebačke bajke i legende “:

Radionice su nastale sa ciljem promocije grada Zagreba, njegove kulturne baštine, kulturnog turizma i kreativnih industrija za unapređenje kulturnog turizma, a polaznici radionica svih dobnih skupina na njima su izrađivali crteže, stripove, suvenire, razglednice, čestitke, ilustracije i plakate.

Organizator StrossArt likovne kolonije je Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba, a u vezi svih dodatnih informacija o najavljenim događanjima, možete se obratiti voditelju StrossArt likovne kolonije, Juraju Vuglaču na mail: strossart@gmail.com

See also  Likovna kolonija „PERAČKO BLATO - 2012“