59. Ljetne priredbe – Komedija Sarajevska audicija 4: Što me nisi primio

krk

krk

59. Ljetne priredbe: Komedija Sarajevska audicija 4: Što me nisi primio
Grad Krk / Scena Zidine / 26. 07. 2015. / 21.30

Četvrti nastavak legendarne Sarajevske audicije Željka Ninčevića, u kojoj pored autora glume Aleksandar Krstajić, Jovan Ljubenović i Rajko Vuković, održati će se 26. srpnja 2015. godine na Sceni Zidine s početkom u 21.30 sati.

Četvrta Audicija svojevrstan je spoj starog i novog. Naime, pored dobro znanih likova likova i njihovih nezaboravnih priča, tu su po prvi put Crnogorac Vuk Medojević zvani Lisica, Asfaltina Kurajbegović tek izašla iz zatvora, Radojka Janša Srpkinja iz Babušnice udata za Slovenca i Džemsudin Šimširpašić sa sarajevske čaršije koji živi na raskršću ulica Abdulaha Sidrana i Emira Kusturice.

Zašto je Veseli, izbjeglica iz Bosne, pobjegao ne samo iz Kanade, već i Engleske? Što mu se dogodilo s oba uha? Što Vuk Medojević pušta da bi ličio na oca? Zašto Marinko Ćutuk više ne nosi majicu na kojoj je Stari most, već onu s Haškim tribunalom? Kako je Asfaltina dobila ime i pritom imala sreće te kako animir dama Radojka Janša animira Srbe, a kako Hrvate i Bošnjake? To je tek dio pitanja na koja će krčka publika sigurno dobiti nezaboravne odgovore!