Predsjednica Republike: Proslava Dana pobjede i domovinske zahvalnosti na dostojan i veličanstven način

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je tvrđavu u Kninu te nakon toga s gradonačelnicom Knina, zapovjednicima „Oluje” i predstavnicima veteranskih udruga održala sastanak na kojem su je upoznali s planovima vezanim uz proslavu 20. obljetnice vojno-oslobodilačke akcije

DSC 9749

„Gradove poput Knina i Vukovara trebamo posjećivati tijekom cijele godine, a ne samo u dane kada se slave obljetnice”, rekla je Predsjednica. „Došla sam danas vidjeti kako Knin diše i što se u Kninu radi. Isto tako, došla sam vidjeti kako napreduju završne pripreme i pripomoći u realizaciji planova za proslavu 20. obljetnice „Oluje”, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, kako bismo ih proslavili na dostojan i veličanstven način, onako kako Hrvatska to zaslužuje.”

Na kninskoj tvrđavi Predsjednica je također posjetila mjesto gdje će biti postavljen spomenik dr. Franji Tuđmanu, a u nastavku svog posjeta Kninu obišla je crkvu Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta te posjetila Udrugu osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej”.