Skip to content

Čokoladna masaža cijelog tijela: Opuštanje i blagotvorno djelovanje za kožu

cokoladnamasazaBudi sva čula, smanjuje napetost i stres, čini kožu mekšom i čudesno glatkom i čvršćom, a mirisom potiče stvaranje serotonina, hormona odgovornog za osjećaj sreće i dobrog raspoloženja!

Zbog ovog iznimnog kemijskog sistema, čokoladna masaža djeluje na kožu kao i na mozak, gotovo euforično. Podržaji potaknuti čokoladom smiruju i opuštaju, jer potiču izlučivanje hormona sreće (serotonina i ednorfina), a prisutnost feniletifamina spriječava izlučivanje kortizola i adrenalina te tako smanjuje napetost i stres.

Upravo endorfin koji opušta mozak, djeluje na kožu stimulirajuće i obnavljajuće. Osim što poboljšava strukturu kože, čokoladna masaža snažno tonificira i svojim obnavljajućim svojstvima potiče proizvodnju kolagena i elastina, što joj osigurava potrebnu čvrstoću i napetost.

Kakao maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubokog prodiranja u kožu, topljenje masnoća i zadržavanje vlažnosti. Bogat je vitaminom E, koji sprječava starenje kože a istodobno je čini zategnutom i glatkom.

Masaža čokoladom zbog svog blagotvornog djelovanja postala je jedan od najomiljenijih masaža za opuštanje u wellness centrima.

Prepustite se čokoladnom užitku na Vašoj koži i osjećajte se kraljevski! popustplus.hr