Skip to content

Bralić, Intrade i Spalato objavili pjesmu “Sve dok bura dere” za Splitski festival

Pjesma “Sve dok bura dere” je izvrsna i mislim da s pravom očekujemo velike pohvale publike i žirija festivala, kazao je Bralić

{youtube}cdLMidIwQ00|500|400|0{/youtube}

Pjesma “Sve dok bura dere” govori o tijeku života, njegovim radostima i izazovima, početku i kraju. Drago mi je što ću ju otpjevati s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade na Splitskom festivalu, kazao je Tedi Spalato koji potpisuje glazbu dueta.

Nenad Ninčević zaslužan je za stihove, a Remi Kazinoti za aranžman. Svi vjeruju da će pjesma lako i brzo osvojiti publiku, a za nju su odmah snimili i spot u režiji Željka Petreša, Tomislava Krnića i Nene Stojakovića.

– Spot smo snimali u Zadru, u kući našeg prijatelja Jose Špralje. Joso je veliki obožavatelj klape, izvanredan pjevač, gitarist, slikar…jednom rječju – pravi umjetnik! Pjesma “Sve dok bura dere” je izvrsna i mislim da s pravom očekujemo velike pohvale publike i žirija festivala, kazao je Bralić.

558360a32f9070

Osim što im je ustupio svoj dom, Joso Špralja je pristao u spotu odglumiti djeda koji unuku prenosi stoljetne dalmatinske običaje i uči ga svom zanatu. U spotu su prikazane i Špraljine fotografije na kojima je ovjekovječio život u Dalmaciji u prošlom stoljeću. Inače, Špralja je u mladosti bio poznat kao polovica dua “Malka and Joso” koje su u Americi zvali kanadski “Sonny i Cher”. dalmacijanews.hr