Ajsa: “Du hast ein ganz besonderes Gesicht…

ajsa

Ajsa u poznatom njemačkom fashion showu

{youtube}9bSU-nM-1_w|500|400|0{/youtube}

Porijeklom iz Bosne i Hercegovine, austrijska manekenka Ajsa Selimovic je medju finalsticama prestiznpg showa Germanyy’s Nex Top model. Rodjena prije 18 godina u Freistadtu, visoka 175cm, vec je na listama najpoznatijih fashion smotri svijeta. Kreator Amat joj je omogucio snimanje kolekcije u Dubaiu, a Heidi Klum koja i organizira njemacko natjecanje je izjavila kako je dopadljiva neobicna i nesvakidasnja ljepota mlade djevojke, posebno velike, svijetle i siroke oci.

Ajsa koja ima zavidno iskustvo sa modnih smotri, studira design u Becu a u Njemackoj boravi izvjesno vrijeme radi usavrsavanja, radeci kao “au-pair” dadilja. Istice kako bi joj osvajanje tutule “Ostvarilo djeciji san. Zeljela bih raditi sa Heidi Kluma ali i Victoria’s Secret Angel”.

Manekenka koja vec sama izradjuje osobnu odjecu ce znati rezultat natjecanja 28 svibnja, kada se odrzava finalni dio showa. Vrijedilo je pokusati jer osim ugovora sa poznatom modnom agencijom OneEins, pobjednica ce dobiti 100 000 eura. Zajedno sa Katharinom Wandrowski, Anuthidom Playpatch i Vanesom Fuch, Ajsa sa velikom nadom ocekuje rezultate. (youtube)

ajsa