Skip to content

Boris Novković s novom pjesmom izravno na broj 1 HR TOP 40

Službena lista radijskih singlova koja mjeri popularnost aktualnih singlova (do 12 mjeseci od objave), donosi iznenađujući plasman za novu pjesmu Borisa Novkovića. Naime, u prvom tjednu emitiranja pjesma Reci mi u potpunosti je osvojila urednike i publiku i popela se odmah na prvo mjesto HR TOP 40

Boris Novkovic BKDa mi je netko prije 30 godina kada sam započinjao svoju glazbenu odiseju rekao da ću 2015. godine biti prvi na nacionalnoj TOP ljestvici u društvu mladih i progresivnih glazbenih snaga ne bih mu vjerovao. Ipak glazba je oduvijek bila moj san, moja ljubav, moj život prije svega, a tek na kraju i posao. Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru što su prepoznali iskrenost u pjesmi Reci mi. Ovo će mi biti podstrek da nastavim pisati pjesme koje najviše volim, one koje nemaju rok trajanja. Hvala tekstopiscima Sonji Buljan i Bruni Kovačeviću i producentu Miri Buljanu, koji su osjetili moju melodiju i napisali pravi tekst, aranžman i produkciju. Hvala HIT Recordsu na sjajnom partnerstvu i vjeri u mene, zadovoljno nam je prokomentirao Boris.

Elemental se spustio za jednu poziciju, pa su tako ovog puta s pjesmom Goli i bosi zauzeli broj 2, dok je za najnoviji singl Hladnog piva Vjeruj u mene rezervirano treće mjesto.

Osim Borisa Novkovića koji je s ovotjednim novitetom zauzeo prvo mjesto kao novi ulazi zapisali su se i : Massimo – 1 dan ljubavi, Pravila igre – Nebo na mojoj strani, Psihomodo pop – Supstance, Mejaši – Kako da te zaboravim, Sandi Cenov feat. Tifa – Svadba i Ivan Zak – Jedan u nizu.

See also  Grožnjan, svjetski centar glazbenih susreta