514481 hČelnici nogometnog kluba Hajduka prihvatili su poziv predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davora Šukera na sastanak 11. ožujka, te su najavili da će najviše klupsko izaslanstvo nazočiti tom sastanku u Zagrebu i zauzeti se za ravnopravan tretman splitskog kluba u hrvatskom nogometu, poručili su s Poljuda.

Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka Branka Ramljak je istaknula kako Hajduk nije zadovoljan stanjem u hrvatskom nogometu i ne može se pomiriti sa neodgovarajućim tretmanom koji HNS ima prema tom klubu. “Zbog toga već duže vrijeme tražimo rješenja koja će pomoći da se promijene odnosi i uvjeti u kojima danas živi hrvatski nogomet”, naglasila je Ramljak.

“Ako je jedan od koraka prema tom cilju sastanak s čelništvom HNS-a, imamo obvezu i dužnost prihvatiti taj poziv na razgovor na kojem ćemo zastupati i boriti se za interese Hajduka,” dodala je Ramljak. Predsjednica Nadzornog odbora Hajduka je naglasila kako ‘nemamo pravo trenutne pa ponekad čak i nepremostive razlike i neslaganja pretpostavljati dugoročnim i višim športskim i klupskim ciljevima.” Dodala je kako je cilj čelnika Hajduka da taj klub “mora biti apsolutno ravnopravan partner u svemu što predstavlja hrvatski nogomet”.