Tonći Huljić zajedno sa Đurom najavio koncert u Lisinskom – gosti Maksim Mrvica i Petar Grašo!

maxres 1

maxres 1

Dugo očekivani koncert “TONČI & MADRE BADESSA” samo u Lisinskom, utorak, 24. ožujka 2015. u 20:00 sati

Jedan od koncerata koji će obilježiti proljetni dio godine je onaj koji će održati Tonči Huljić sa svojim Madre Badessa bandom, u utorak, 24. ožujka u po mnogima, glazbenom hramu, Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Uvod u sam koncert biti će prikazivanje nagrađenog dokumentarnog filma nakon čega će uslijediti koncert s repertoarom pjesama s Huljićeva dva samostalna albuma Ka hashish i Panika, a Tonči će predstaviti i hitove koje je u svojoj dugogodišnjoj karijeri napisao za Olivera Dragojevića, Petra Grašu, Doris Dragović i mnoge druge poznate domaće pjevače. Upravo te pjesme zaživjet će u potpuno novim aranžmanima, a bit će ih zanimljivo čuti uz pratnju etno instrumenta Tončijevog Madre Badessa banda.
Koncertno-scenski spektakl koji će dočarati ambijent malog dalmatinskog mjesta započet će dokumentarno humorističnim filmom Tonetov život ili Bog, lavur, iće i piće.

maxres 2

Film u trajanju od 30 minuta, u režiji Marija Grabovca, premijerno je prikazan na ovogodišnjem 5. po redu SPFF (Stari grad Film Festival), održanom u Paklenici, na kojem je dobio prvu nagradu publike, ali i preporuku mnogih filmskih redatelja, posjetitelja ovog festivala, za daljnje prikazivanje. U ovom dokumentarnom filmu Tonči opisuje život otočkog stanovništva te njihovu filozofiju i poimanje smisla života koristeći dalmatinski dijalekt pa čak i neke pomalo arhaične riječi koje se sad već rijetko koriste u svakodnevnom životu.

{youtube}kWvM0oEyuuQ|500|400|0{/youtube}

Ulaznice za koncert po cijeni od 90, 110 i 130 kuna potražite na blagajni Lisinskog ili online na stranici http://www.ulaznice.com.hr/