Skip to content

Popis lokacija za montažu fiksnih uređaja za mjerenje brzine i očitavanje registarskih pločica – PU Zagrebačka

Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je natječaj za nabavu fiksnih uređaja za mjerenje brzine i očitavanje registarskih pločica koji će biti postavljeni na stupove javne rasvjete, nadvožnjake i podvožnjake na 30 lokacija u tri regije: Gradu Zagrebu, Osječko-baranjskoj i Primorsko-goranskoj županiji

autocesrta

Donosimo popis lokacija za montažu fiksnih uređaja za mjerenje brzine i očitavanje registarskih pločica – PU Zagrebačka:

1. Slavonska avenija u visini raskrižja ulice M. Sachsa (kretanje vozila u smjeru istoka) – nosač na stupu javne rasvjete (stup se nalazi između sjevernog i južnog kolnika) na visini 2,7 m.

2. Ulica Dubrava (kretanje vozila u smjeru zapada) – nosač na stupu javne rasvjete kod raskrižja sa ulicom II Poljanice, na visini 2,7 m.

3. Avenija Marina Držića (kretanje vozila u smjeru jug) – nosač na stupu javne rasvjete (stup se nalazi s lijeve strane kolnika) ispred petlje sa Slavonskom avenijom, na visini 2,7 m.

4. Aleja grada Bologne (kretanje vozila u smjeru zapada Gajnice-Zaprešić) – nosač na stupu javne rasvjete, na visini 2,7 m.

5. Aleja grada Bologne (kretanje vozila u smjeru istoka Zaprešić-Gajnice) – nosač na stupu javne rasvjete, na visini 2,7 m.

6. Zagrebačka obilaznica A3 (kretanje vozila u smjeru zapada) – nosač na stupu portala sa promjenjivom prometnom signalizacijom na 34. kilometru, na visini 2,7 m.

7. Slavonska avenija (kretanje vozila u smjeru zapada) – nosač na stupu javne rasvjete na ulazu u podvožnjak ispod Savke ceste, na visini 2,7 m.

8. Žerjavinec, Omladinska ulica ispred kućnog broja 8 (kretanje vozila u smjeru istok) – stup sa betonskim temeljem uz južnu stranu kolnika visine 2,6 m.

9. Čeglje D1, neposredno ispred kućnog broja 12 (kretanje vozila u smjeru sjevera) – stup sa betonskim temeljem visine 2,6 m.

10. Pavučnjak D1 ispred kućnog broja 59 (kretanje vozila u smjeru juga) – nosač na stupu javne rasvjete, na visini 2,7 m.

foto: facebook