Skip to content

Zna li Vesna Pusić na koji način se ministrica obraća predsjednici Republike?

Nedostatak kućnog odgoja

v pusic

Desetak dana od predsjedničkih izbora, pa čak i nakon što je Državno izborno povjerenstvo (DIP) objavilo službene rezultate tih predsjedničkih izbora, ekstremna, primitivna, malograđanska ljevica teško se miri s porazom, štoviše, ne samo da se ne mire s porazom nego iz rukava sipaju uvrede na račun nove hrvatske predsjednice, Kolinde Grabar Kitarović. Prednjači, naravno, dokazana malograđanka, kojoj je primitivizam doručak, ručak i večera, Vesna Pusić, predsjednica stranke koja na izborima samostalno ne bi osvojila ni dva posto glasova, no, zato su njeni ministri najveći potrošači i tamanitelji našeg novca. Vesne Pusić se sjećamo po fašističkim optužbama u Saboru kada je Hrvatsku optužila za agresiju na Bosni i Hercegovinu te je na taj način prekršila i neke deklaracije koje je Hrvatski sabor ogromnom većinom donio komentira portal Tinolovka-news.

U povijesti demokratske Europe nije zabilježeno da se jedna ministrica na način ministrice Vesne Pusić obraćala predsjednici države. Europska unija takav primitivizam ne pamti. Naime, nakon što je režimski Jutarnji list objavio jednu dosjetku, koja je Jutarnjem listu svojstvena, a ona govori da se navodno nova hrvatska predsjednica neće složiti baš sa svim, kako reče Vesna Pusić, ‘ambasadorima’ koje predlaže aktualni režim ( U Hrvatskoj postoje veleposlanici, u državi prijatelja Vesninog brata su ambasadori… ), reagirala je ‘stara radikalka’, spomenuta Vesna Pusić. – Nadam se da Kolinda neće raditi probleme oko ambasadora – rekla je primitivna ministrica, koja Ivu Josipovića nikada javno nije oslovljavala s Ivo- Vesna Pusić s visoka može govoriti tek članovima svoje stranke, njih trinaest koliko ih je još ostalo u HNS-u.

Zna li Vesna Pusić na koji način se ministrica obraća predsjednici Republike? Je li ‘Vesna’ čula što je kućni odgoj, ako već nema političku korektnost, ili ga i ona kao i Milanović ima previše?

Onoliko glasova koliko je na predsjedničkim izborima dobila Kolinda Grabar Kitarović HNS Vesne Pusić neće dobiti do kraja postojanja ove zemlje, Pusićka to vrlo dobro zna. Kad smo već kod nadanja, nadamo se da nas više neće legalno pljačkati brat Vesne Pusić, Zoran Pusić, zajedno sa suučesnicom Vesnom Teršelič, na način da im godišnje milijune kuna iz državnog proračuna naprosto daruje režim kojeg je dio ‘Vesna’. Lijepo je kada seka voli bracu pa mu potpomaže novčanim donacijama, no, našom lovom. Tko je režim ovlastio da naš novac dijeli Documenti? Zar ne bi bilo puno bolje i jeftinije za Hrvatsku da Vesnu Teršelič i Zorana Pusića financira Sava Štrbac, još jedan ‘ministar’, ali bivši, dakako, ‘ministar’ tzv. Krajine, nacističke paradržave koja je nestala antifašističkom operacijom Oluja prije dvadesetak godina?

See also  Je li Hrvatska postala poligon za slobodan odstrel katolika?

Kolinda Grabar Kitarović ima ovlasti, zajamčene Ustavom, da bude zajedno s Vladom kreator vanjske politike, o čemu onda govori Vesna Pusić? Hoće li Vesna Pusić, zajedno s bracom i neslužbenom sekom, drugom Vesnom, raditi probleme glede imenovanja veleposlanika? Nadajmo se da će Vesna Pusić, koliko god joj to bilo teško, ostati prisebna i mirna te civilizirana, građani nisu birali novu predsjednicu da bi nastavila ići putem kojim je išao njen prethodnik i kojim ide aktualni režim nego kako bi zaustavila taj put prema provaliji i izvukla Hrvatsku iz mraka u koji ju je uveo režim koji svojim ‘podupirateljima’, kako medijima tako i tzv. nevladinim udrugama, obilato našim novcem plaća potporu.

Zaključno, Vesna Pusić nema razloga za brigu, neće njene neprilike i muke s novom hrvatskom predsjednicom dugo trajati, tek godinu dana, nakon čega, srećom, ona neće u ‘ambasadore.’ tinolovka-news foto: