Skandalozna novinarka Jelena Lovrić teško se miri s porazom, i dalje laže da je dijaspora odlučila izbore

Nakon za mnoge senzacionalne pobjede predsjedničke kandidatkinje HDZ-a, Kolinde Grabar Kitarović, i koalicije okupljene oko HDZ-a, jer to je i njihova pobjeda, na predsjedničkim izborima, neki su, posve očekivano, krenuli u otvorenu hajku protiv hrvatskih državljana koji žive u dijaspori, prije svega Hrvata koji žive u susjednoj Bosni i Hercegovini, a koje je aktualni režim u Hrvatskoj tretirao kao stoku na ovim predsjedničkim izborima komentira portal Tinolovka-news

kitarovic stozer61

Zastrašujuće slike iz Mostara svjedoče o ponižavajućem statusu koji kod trenutačnog režima koji vlada Hrvatskom imaju bosansko-hercegovački Hrvati, a koji, ponovimo, nisu odlučili predsjedničke izbore, iako tijesno Hrvatska je izabrala predsjednicu države i bez dijaspore. Zašto hrvatski mediji otvoreno lažu tvrdeći da se ‘Hrvatska pretvorila u zemlju ograničenog suvereniteta’, aludirajući da je Kolinda Grabar Kitarović pobijedila glasovima dijaspore, iako to nije istina, pitanje je za ozbiljniju raspravu, no, očekivati od komunističke novinarke, Jelene Lovrić, kojom bi se u normalnoj zemlji bavile državne institucije nakon što je u trenucima terorističkog nadahnuća zvala teroriste da sruše legalno izabranu vlast, ali i signal da se nikada više ne dopusti pljačka kojom je Hrvatska legalno opljačkana kako bi se spasili neki mediji, prije svih Jutarnji list. Pobjeda Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima nije, naravno, poraz hrvatskih građana koji su glasovali za Ivu Josipovića, ovo je poraz lijevog fašizma, kao i poraz mržnje te netolerancije ljudi poput Jelene Lovrić.

Kad smo već kod Jutarnjeg lista, s obzirom da je predsjednička kandidatkinja HDZ-a pobijedila na izborima mržnji unatoč Hrvatska nikada više ne smije biti po mjeri Jutarnjeg lista, Hrvatskoj treba zajedništvo, najmanje joj trebaju podijele na kojom insistira izbezumljeni Zoran Milanović, no, takvo zajedništvo nije moguće s lijevim fašizmom, koji je, srećom, marginalna pojava u Hrvatskoj i kreće se u okviru dvadeset posto. Naime, Josipovićevi glasači, u velikoj većini, ne prihvaćaju govor mržnje Predraga Freda Matića ili je notorne lažljivice, Jelene Lovrić, koja i dalje misli da je zloglasni Budimir Lončar predsjednik Republike Hrvatske.

Dakako, sada će iz režimskih medija krenuti savjeti Kolindi Grabar Kitarović na koji način bi trebala voditi svoj Ured na Pantovčaku, ili u Visokoj kamo je najavljivala da će se preseliti, no, ukoliko napravi sve suprotno onome što oni savjetuju biti će dobra predsjednica, od Josipovića je teško biti gori. Nadajmo se da nećemo ponovno vidjeti Vesnu Teršelič na Pantovčaku ili, ne daj Bože većeg zla, Dejana Jovića.

Zaključno, nije dijaspora odlučila, jer da je dijaspora uistinu odlučivala, da je uistinu imala pravo glasa, tada bi Kolinda Grabar Kitarović osvojila 58 posto glasova i sve bi bilo gotovo već u 19 sati. Tinolovka-news, Foto: Tomislav Kristo / CROPIX