Skip to content

Bečki supermarket umjetnina i ove otvorio svoja vrata

Svoja će djela predstaviti i hrvatski slikar Julije Horvatić

Julije Horvatic Ljudi

Nakon velikog uspjeha prvih sedam izdanja u Beču će i ove godine održati Supermarket umjetnina. U razdoblju od 5. studenog ove do 24. siječnja 2015. godine zaljubljenici u umjetnost u prodajnom će prostoru u poznatoj bečkoj trgovačkoj ulici Mariahilferstraße po vrlo povoljnim cijenama moći nabaviti originalna djela za svoje privatne zbirke.

Ponuđeno će biti više od 5000 isključivo originalnih djela po cijenama od 59 do 330 eura, a spektar ponuđenih umjetnina seže od crteža, preko akvarela i ulja na platnu, do skulptura. Ponuda je ove godine dodatno proširena i za unikatna djela načinjena od drveta, plastike i metala.

Među 90 zastupljenih umjetnika iz 12 zemalja podjednako mjesto zauzimaju mladi neafirmirani talenti, kao i međunarodno priznati umjetnici, a na ovogodišnjoj će se izložbi među zastupljenim umjetnicima naći i hrvatski slikar Julije Horvatić.

logo

Supermarket nekretnina neprestano raste, tako da je prošle godine zabilježeno preko 30.000 posjetitelja, a i trajanje ove prodajne izložbe se svake godine dodatno produžuje te ovog puta traje čak 11 tjedana.

Više informacija o ponudi umjetnina i prodajnom mjestu na www.kunstsupermarkt.at