Likovni umjetnici pomažu hrvatskim braniteljima 100-postotnim ratnim vojnim invalidima za nabavu invalidskih pomagala

branitelji x

Od petka do nedjelje, pod šatorom 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida na Savskoj cesti u Zagrebu održati će se likovna kolonija, a završni dan i aukcija nastalih i doniranih slika

U organizaciji Udruge 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida najavljujemo održavanje likovne kolonije i aukcije nastalih i doniranih radova. Likovna kolonija završno sa nedjeljnom aukcijom održati će se pod pod šatorom 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida na Savskoj cesti u Zagrebu.

Likovna kolonija trajati će od petka, 14. studenoga do nedjelje 16. studenoga 2014. godine. Završni dan kolonije, u nedjelju od 12 do 14 sati održati će se aukcija nastalih i doniranih radova.

Cilj aukcije je kupnja invalidskih pomagala 100-postotnim hrvatskim ratnim vojnim invalidima kako bi olakšali svoj težak život.

Pozivaju se likovni umjetnici da svojim dolaskom pod šator branitelja invalida izrade i doniraju slike te podrže ovu posebno plamenitu akciju i još jednom pokažu svoje umjetničke i plemenite dosege.

Za sve informacije slobodno se možete obratiti u ime organizatora:
gospodin Stipe Renić, mob 098 230-032 

Foto: Pixsell, Cropix

Odgovori