Zagrebački praznik gline 2014

Zagreb

Zagrebački praznik gline 2014 je međunarodni susret keramičara, ljubitelja umjetničke keramike, kolekcionara i teoretičara, od 18. do 22. 06. 2014, na kojem će se serijom predavanja, panel diskusijama, umjetničkim radionicama i druženjem obraditi tema „Glina kao mogućnost vizualnog izražavanja”. Istovremeno se organizira izložba keramike „ZAGREB EX-TEMPORE” . Službeni jezici su hrvatski i engleski, a za sudionike na francuskom, njemačkom, španjolskom i talijanskom jeziku osiguran je konsekutivni prijevod. Ukoliko se i iz nekog drugog jezika prijavi 20 ili više sudionika tada se osigurava i konsekutivni prijevod na tom jeziku. Za više detalja i kako biste se prijavili, posjetite našu web stranicu: http://www.ladica.org/announcements/zagreb-clay-fest-2014/

Zagreb je grad vrlo bogatog kulturnog i umjetničkog života pa ćemo nastojati boravak naših kolega i prijatelja iz Hrvatske i svijeta učiniti što zanimljivijim. Za posjetitelje iz inozemstva koji boravak u Hrvatskoj žele iskoristiti da ju što bolje upoznaju mogući su zanimljivi posjeti Dubrovniku, Splitu, Zadru, Plitvičkim jezerima, Istri s Pulom, Rovinjem i Umagom te Varaždinu. Veliki broj informacija možete dobiti na web stranici Hrvatske turističke zajednice http://croatia.hr/en-GB/Homepage.

Za više informacija obratite nam se na e-mail: zagrebclayfest@ladica.org ili ladica14@gmail.com. Telefon: +385 (0)958675646. Konačno, ukoliko Vam treba službeno pozivno pismo (npr. za potrebe Vaših pokrovitelja), rado ćemo Vam isto izdati.
Hanibal Salvaro, član IAC (Međunarodna akademija za keramiku)