Horoskop tjedni

Tjedni horoskop

 

 
 
Bik
POSAO Ambiciozno ćete pristupati zadacima, a rezultati će biti izvrsni. Što se budete više trudili, rezultati će biti vidno bolji, a uspjeh veći.
LJUBAV Zbog obostrane nepopustljivosti i ponosa, moguće se svađe s osobom koju volite. Kod nekih će razlog neslaganja biti ljubomora.
ZDRAVLJE Nemate većih tegoba.

Blizanci
POSAO Bit ćete opterećeni obvezama na koje niste računali, što bi vas moglo izložiti dodatnom pritisku i nervozi.
LJUBAV Pozitivan Venerin utjecaj osjetit će osamljeni i željni osjećajne topline. Dolaze dani novih ljubavi, a problematični će se odnosi pročistiti.
ZDRAVLJE Čuvajte se prehlada, ali i ozljeda.

Djevica
POSAO Pomirit ćete se s kolegama s kojima ste bili u svađi, a nekima ćete reći istinu u lice i tako stvoriti napete odnose.
LJUBAV Moguć je flert s osobom koju susrećete na poslu. Tijekom razgovora s njom, shvatit ćete da, osim fizičke privlačnosti, postoji i velik intelektualni sklad.
ZDRAVLJE Pazite na sebe.

Jarac
POSAO Koncentracija će vam biti odlična. Izvrsno ćete se snalaziti u nastupima pred većim brojem ljudi.
LJUBAV Očekuju vas nezaboravni trenuci. Snažni osjećaji navest će vas da drukčije pristupite partneru ili donesete odluku koja će oboma promijeniti način života.
ZDRAVLJE Budite umjereni.

Lav
POSAO Moguć je veći dotok novca, ali i porast troškova. Razmišljat ćete o posudbi ili zajmu, no provjerite je li rizik prevelik.
LJUBAV Partner će vas sputavati. Čuvajte se svađa jer bi mogle trajati danima. Skloni ste burnim vezama koje će se temeljiti isključivo na tjelesnim užicima.
ZDRAVLJE Psiha vam je osjetljiva.

Ovan
POSAO Puni ste motivacije i elana, no nepovoljni Merkur izložit će vas neočekivanim obratima situacija. Nemojte započinjati važnije projekte.
LJUBAV Novo bi poznanstvo moglo prerasti u nešto više. Osoba s kojom se sve češće družite, značit će vam više od prijatelja.
ZDRAVLJE Moguće su glavobolje.
 

Rak
POSAO Vješto ćete se služiti računalom. Vašoj će dojmljivosti pridonijeti verbalne sposobnosti i vještina konverzacije.
LJUBAV Partnerovi interesi neće se poklopiti s vašima, a na površinu će isplivati karakterne razlike. No dobrom komunikacijom sve ćete bezbolno riješiti.
ZDRAVLJE Odlično!

Ribe
POSAO Merkur u znaku omogućuje da pokažete talente. Logika i koncentracija besprijekorno će vas služiti. Imat ćete nepogrešivu intuiciju za bolju zaradu.
LJUBAV Odnos s partnerom polagano se zahuktava i donosi vam sve više uzbuđenja. Proživjet ćete strasti za kojima ste čeznuli. Samcima će izlasci omogućiti susret s osobom koja će obilježiti vašu budućnost. No neki među vama još su u mislima povezani s bivšim partnerom i ne mogu krenuti dalje.
ZDRAVLJE Unatoč povremenim naletima umora, bit ćete u dobroj formi.

Škorpion
POSAO Kreativnost će vam biti istaknuta pa će tjedan pogodovati umjetnicima, novinarima, piscima i onima koji su usmjereni na osmišljavanje projekata.
LJUBAV Pazite da zbog nestrpljivosti ne udaljite osobu koja vas simpatizira. Ne dopustite da vas vode naglost i strast.
ZDRAVLJE Gode vam čajevi.

Strijelac
POSAO Doživljavat ćete nepravde, no znat ćete se izboriti za sebe. Moguća je odgoda posla, ali vas to neće udaljiti od cilja.
LJUBAV Oslobodit ćete se pritiska i nervoze te pokazivati više tolerantnosti. Netko izravan u komunikaciji golicat će vam maštu, pa je veza na pomolu.
ZDRAVLJE Obavite potrebne preglede.

Vaga
POSAO Planeti će istaknuti vaše kvalitete, osobito smisao za organizaciju. Vrijedno ćete raditi, no nećete moći izbjeći svađe s pojedincima.
LJUBAV Očekuju vas nove ljubavi. Netko će vas osvojiti šarmom i komunikacijskim vještinama. Bračne će trzavice jenjavati.
ZDRAVLJE Povremena nervoza i iscrpljenost.

Vodenjak
POSAO Postići ćete izniman uspjeh u aktivnostima vezanima uz medije, kontakte i putovanja.
LJUBAV Mnogo ćete izlaziti, pa je veća mogućnost da idućih dana doživite fatalan susret i zaljubite se. Strast koju raspiruju zvijezde unijet će osvježenje u vaš brak.
ZDRAVLJE Radite vježbe istezanja.