Skip to content

Bosutski Bećari – Priča o Jeli / novi spot

Bilo je doista zahtjevno, međutim kad imaš dobru ekipu kao što smo mi imali, ništa nije bilo teško

Spot za pjesmu ”Priča o Jeli” snimao se na pet lokacija: Kladavac, malo selo još uvijek bez asfalta koje je na najbolji način vrijeme radnje vratilo u davne godine, vojni poligon Gašinci gdje se uprizorila bitka, stan ”Sopot” Vinkovci, Gradište i Petrijevci .

Za potrebe snimanja je angažirano 200-tinjak ljudi iz KUD-a ”Šumari”, KUD ”Slavko Mađer” Cerić, KUD ”Slavko Janković” iz Rokovaca i Andrijaševaca, pripadnici Hrvatske vojske, članovi WW2 Airsoft Front Osijek, članovi Oldtimer klub Osijek, glumci iz HNK Osijek, odore i oružje iz HNK Osijek, te glumci i statisti iz Vinkovaca, Županje, Osijeka, Petrijevaca, Babine Grede, Rokovaca, Gorjana i mnogih drugih mjesta.

– Hvala apsolutno svima koji su bili uključeni u snimanje, te posebno djevojci koja je svakim osmjehom, svakom suzom, svakim pogledom i svakim pokretom utjelovila Jelu iz pjesme. Sve što smo tražili za ulogu Jele, našli smo u Katarini Šestić. Veliko hvala i Aljošu Čeplu na vrhunskoj odrađenoj ulozi Jeline ljubavi. Bilo je doista zahtjevno, međutim kad imaš dobru ekipu kao što smo mi imali, ništa nije bilo teško, rekao je Marko Zeljković-Zelja. MK glas-slavonije.hr

Optimized by Optimole