Skip to content

Vatra s Tangom doplesala do vrha HR TOP 40

vatra

Najnoviji singl Tango Vatru je nakon samo četiri tjedna pojavljivanja doveo na vrh službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40. Razloga za zadovoljstvo Vatri zasigurno ne manjka, a izuzetan uspjeh pjesme komentirao nam je Ivan Dečak koji je ujedno autor glazbe i teksta. Premda smo Slavonci s urođenim strahom od visine, na ovoj se ipak osjećamo sjajno! Hvala svim puštačima Tanga zbog kojih plešemo na vrhu!

Odmah iza Vatre na broju 2. čeka nas grupa Pavel s pjesmom Čuvaj me, a ovaj su put Psihomodo pop i njihova Donna zauzeli broj 3. Sa svojim posljednjim singlom Tamni slapovi Prljavo kazalište strelovito se penje prema vrhu liste, pa je tako s prošlotjednog broja 8. stigao na visoko 4. mjesto.

Da mi budeš jidro – Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Ne gledaj me tako – Sandi Cenov, Anđela, anđele – Neno Belan & Fiumens feat. Hal, Najveća budala ovog grada – Željko Bebek i Bajke – Đani Stipaničev pjesme su koje su također svoje mjesto pronašle u deset naslušanijih.

Jutrom sve prestaje nova je pjesma na broju 26. u kojoj nam Ivana Radovniković predstavlja suradnju s djevojačkim zborom Mozartine, a osim Ivane na listu je ušla i Severina s aktualnim singlom zanimljiva naziva Alcatraz.