Skip to content

Pupa Milano tekuća sjenila garantiraju efektni look u jednom potezu

U ljetnim danima posežemo za prozračnim teksturama i laganim formulama koje predstavljaju odlično rješenje za look na visokim temperaturama

Marina Đarmati

Pupa Milano ima fantastičan novitet u kultnoj Vamp! liniji koji nas je odmah osvojio. Prekrasna tekuća sjenila za oči luksuzne teksture u velikom izboru nijansi, savršen su začin za tople dane i večeri.

Riječ je o formuli s prianjajućom teksturom koja se brzo nanosi, dok su pigmenti umiješani u formulu obogaćenu polimerima za instant blendanje. Zahvaljujući tome, sjenila su postojana čitav dan, a dolaze u čak 12 očaravajućih nijansi koje će pristajati svakom tenu, svakoj boji očiju i svakom tipu kože.

Shimmer finiš nijanse imaju formulu obogaćenu mikro-biserima za elegantan i sofisticiran izgled. Mat finiš nijanse imaju formulu koja omogućava čistu i punu boju radi visoke koncentracije pigmenata.

Pupa tekuća sjenila su idealna i za početnike i za vizažiste budući da se lako nanose i blendaju bez obzira na alat – možete ih blendati prstima ili kistom. Možete nanijeti puni sloj za dramatičan izgled ili izblendati za nježniji look. Sjenila su klinički i oftalmološki testirana što ih čini sigurnima za osjetljive oči.

Pupa Vamp! Liquid Eyeshadow su dostupni u dm, Bipa i Müller poslovnicama po cijeni od 19.95 €.

Optimized by Optimole