Skip to content

PUTEŠESTVIJE: “Pinklec na rame i put pod noge”

KOMENTAR Portal Akademija-Art je tu za tzv. male igrače, koji počesto prođu ispod glamuroznog medijskog radara

‘Gas do daske’: Mala, ali probrana ekipa uputila se u razradu plana putovanja

U današnje vrijeme Europska unija nudi velike mogućnosti, pregršt zabave i atraktivne sadržaje za sve uzraste. Schengensko područje jedno je od glavnih postignuća europskog projekta. Hrvatska je 1. siječnja 2023. postala 27. zemlja koja se u potpunosti pridružila schengenskom području. Sportsko ljeto 2024. godine otvaramo Europskim nogometnim prvenstvom u Njemačkoj, a onda slijedi ATP turnir u Umagu. Sinjska alka rijetki je preostatak drevnih viteških igara. Zna se za što je rezerviran prvi vikend u kolovozu – za Sinjsku alku. I… svašta još nešto.

Živahni puls kulture, festivala i događanja

Bogato kulturno nasljeđe prostire se izvan mnogobrojnih muzeja, crkava i katedrala. I ovoga ljeta, stižemo na Pulski filmski festival. 

Ima još toga, ali nećemo sve otkrivati. PINKLEC NA RAME I PUT POD NOGE…

No, to nije sve. Kvaliteta i ljudi na prvome mjestu! Kao i uvijek, nekad hvalimo, a nekad kudimo. Stoga, ne libite nam se obratiti za savjet, pomoć i suradnju na kratke ili duge staze. Pridružite nam se i zajedno pokažimo svima čari Lijepe Naše! Ukratko, bit će tu prezentacija s putovanja, nadamo se, u okviru dugog i toplog babljeg ljeta. Gdje god da vas put navede, uživajte u čarima i trudite se da iz svakog putovanja izvučete ono najbolje.

Optimized by Optimole