Skip to content

Zaštitite kožu iznutra i pripremite se za ljeto uz dva ključna proizvoda!

Zaštita kože od štetnog sunčevog zračenja važna je za održavanje njezinog zdravlja i mladolikog izgleda

Marina Đarmati

Svakako je važno izbjegavati boravak na suncu kada su UV zrake najsnažnije i nanositi dovoljne količine sredstava sa SPF-om, no ni tada nije zaštićena cijela površina kože pa je poželjno osnovnu pripremu kože za sunce započeti iznutra. Suplementacija antioksidansima može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja. Osim toga, antioksidansi poput beta karotena su i prirodni pigmenti koji mogu ubrzati tamnjenje kože i osigurati joj vlažnost i zdrav izgled.

Sami početak lipnja i prekrasni ambijent Lateral Rooftop bara pokazali su se kao idealna pozornica za predstavljanje učinkovite pripreme kože za ljeto uz pomoć CollagenTime Luxe i SunProtect Astaksantin 8 mg. Događaj je privukao brojna poznata lica poput Jelene Perić, Meri Goldašić, Marije Čamber, Nike Čuturića, Lare Razmilić, Petre Meštrić, Veronike Rosandić i mnogih drugih.

Zlatni kolagen i zaštita od sunca kao savršena kombinacija za ljeto

CollagenTime Luxe kombinira 20.000 mg hidroliziranog ribljeg kolagena tipa 1 s nizom klinički dokazanih sastojaka poput astaksantina, ekstrakta sjemenki grožđa, MSM-a, ceramida, elastina, hijaluronske kiseline, aminokiselina i drugih antioksidansa.

Suplementacija kolagenom može značajno poboljšati teksturu i hidrataciju kože, elastičnost, kao i čvrstoću kose i noktiju. CollagenTime Luxe izdvaja se na tržištu zbog najviše koncentracije kolagena u dnevnoj dozi i sinergijskog djelovanja kolagena i astaksantina na elastičnost, hidrataciju i zaštitu kože od sunca. Ono što nas je u potpunosti oduševilo je da ovisno o doziranju jedna boca može trajati do čak 50 dana što ovaj kolagen svrstava među najpovoljnije na tržištu.

Ipak, sami suplementi nisu zamjena za SPF – uvijek koristite i SPF, izbjegavajte sunčeve zrake kada su najsnažnije, i nosite zaštitnu odjeću kako biste očuvali zdravlje kože.

SunProtect Astaksantin 8 mg za primjenu tijekom i nakon izlaganja suncu

Imali smo priliku i upoznati se s proizvodom SunProtect Astaksantin 8 mg kapsule, snažnim antioksidansom koji povećava otpornost kože za sunce, ubrzava tamnjenje i apsolutni je saveznik kao priprema kože za ljeto.

SunProtect Astaksantin 8 mg predstavlja inovaciju u zaštiti kože od štetnog djelovanja sunca. Jedna kapsula sadrži visoku dozu od čak 8 mg astaksantina te 6 mg beta karotena i drugih snažnih  antioksidansa što ga čini idealnim za fotoadaptaciju i fotoprotekciju kože tijekom cijele godine. Zadaća mu je pomoći u neutraliziranju slobodnih radikala nastalih UV zračenjem. Uz mjere zaštite od sunčevog zračenja može doprinijeti zaštiti kože od alergijskih reakcija na sunce, crvenila, hiperpigmentacija i fotostarenja kao i sprječavanju prijevremenog starenja. Također, pomaže ubrzati tamnjenje kože i osigurati što dužu preplanulost tena.

Ekskluzivni ambijent i inspirativno druženje

Gosti su uživali u predivnom pogledu na Zagreb uz opuštajuću glazbu i osvježavajuće napitke kao i degustaciju CollagenTime Luxe, finog okusa šumskog voća. Predstavljanje CollagenTime Luxe i SunProtect Astaksantin 8 mg popraćeno je edukativnom predavanjem magistre farmacije Danijele Stojanović, koja je istaknula važnu ulogu dodataka prehrani kao pomoćnu zaštitu kože od štetnih utjecaja sunčevih zraka, čime je ovaj događaj bio savršen uvod u ljeto, naglašavajući važnost pripreme kože za sunčane dane i pružajući svima prisutnima vrijedne informacije i proizvode za postizanje zdrave i blistave kože.

Podrška poznatih lica

Događaju su prisustvovale poznate osobe i influenceri poput Jelene Perić, Meri Goldašić, Marije Čamber, Nike Čuturića, Lare Razmilić, Petre Meštrić, Veronike Rosandić i mnogih drugih. Njihova prisutnost dodatno je potvrdila važnost CollagenTime Luxe i SunProtect Astaksantin 8 mg proizvoda u svijetu zdravlja i ljepote kao i zaštite kože od sunca.

Proizvode možete pronaći u svim ljekarnama, specijaliziranim trgovinama i web shopovima, a za više informacija o proizvodima posjetite web stranice brenda: www.collagentime.hr i www.hamapharm.com/hr