Skip to content

Marko Klišanić – Vrijeme je da “TI” ugasiš reprizu

Vrijeme je da “TI” ugasiš reprizu koja traje 30 godina, da se napokon čuje Tvoj glas

Marko Klišanić

Ako mi pomognete ugasiti reprizu, moje ideje sigurno će se čuti, ma koliko god bila cenzura. Kada je u pitanju pedofilija i silovanje, tražimo doživotni zatvor za taj zločin. Naći će se mjesta i za vaše ideje koje vas muče i one će biti na dnevnom redu. Zanima me glas naroda što Vi mislite, posebno glas mladih za koje ću se posebno zalagati ulaskom u Hrvatski sabor. Želim da svi mladi, koji su navršili 15 godina starosti imaju pravo izlaska na izbore.

Isto tako, mojim ulaskom u Hrvatski sabor borit ću se za ukidanje glasova dijaspore i da nacionalne manjine nemaju povlaštene izbore, nego da se nalaze na zajedničkim listama, jednako kao i ostale političke opcije.

Vozačima pod utjecajem alkohola ili droga, također se neće dobro pisati. Želim za pojedine prekršaje podignuti novčane kazne, ali i uvesti doživotni zatvor, ako je došto do smrtnih posljedica.

Ovo su samo neke ideje koje bi se trebale čuti mojim ulaskom u Hrvatski sabor, ali i vaše ideje, jer moja vrata će uvijek biti otvorena za sve građane koji imaju ideje ili primjedbe na rad Hrvatskog sabora, ali i na moji rad.

Zato nemojte zaboraviti izaći na izbore 17. travnja, da vas glas ne ode u vjetar. Vaš glas meni – glas je koji će se čuti.

Optimized by Optimole