Skip to content

U Azimut stiže Sassja

Koncertno otvaranje veljače

Nema boljeg načina za započeti mjesec ljubavi nego najavom koncerta koji će publika voljeti. Upravo je takav koncert koji će se po rasporedu održati u subotu, 10. veljače, u klubu Azimut u Šibeniku. Nakon što smo ostavili sto godina dug siječanj iza sebe, vrijeme je za obući plesne cipelice i proslaviti prijestupnu veljaču na koncertu povratnice u Šibenik – Sassje! Još su živa sjećanja na njen novogodišnji nastup u Šibeniku uz legendarni Stereo MC’s 2019.. Bila je to noć za pamćenje, i sad nas ponovno čeka jedna takva!

Ulaznice se mogu kupiti online u sustavu Entrio.hr ili u noći koncerta, 10. veljače, na ulazu u Azimut.

SASSJA SILAZI STUBAMA AZI MUTA

S razlogom je zovu prvom damom balkanskog raggamuffina i bosanskog repa što je publici demonstrirala na novogodišnjem koncertu u Šibeniku uz bok kultnom britanskom sastavu Stereo MC’s. Nazivaju je još i pankericom koja repa na reggaeu, a ona piše i pjeva o svemu što je lijepo i što baš i nije. Ona je Sassja i u subotu, 10. veljače nastupa u Šibeniku.

Najjače žensko rap, reggae, dub, jungle ime regije primit će vas u klubu Azimut i na licu mjesta pokazati zašto njena karijera nema silaznu putanju otkako se 2010. pojavila na regionalnoj sceni. Pamtimo njene singlove „Clash”, „Etikete”, volimo njen album „Taktički Praktično”. Njene objave na YouTube kanalu imaju milijunske preglede, a u biografiju je ova glazbenica iz Tuzle upisala nominacije za neke prestižne glazbene nagrade poput MTV-a.  Njen najsvježiji glazebeni uradak vraća nas tek u studeni 2023., kad je objavila singl „Stube”, što znači, na koncertu u Azimutu čeka vas puno nove glazbe s potpisom vrhunske regionalne glazbenice – Sassje! Ulaznice su u prodaji na Entrio.hr ili na ulazu u klub u noći koncerta 10. veljače, od 20 sati kad se otvaraju vrata dok koncert počinje u 21.30. Vidimo se!

Dodajmo da nas u Azimutu u veljači čekaju još dva koncerta, 16. i 24. veljače, od čega je jedan iz programa Nevidljive scene i predviđamo pucanje po šavovima. O imenima – naknadno!