Skip to content

Caktaš put Kine, Ramón Nazareno Miérez u Dinamu?

Argentinski as na izlaznim vratima Osijeka? Bijelo-plavi bi mogli dobiti milijune

Ne, nije tajna da klupski senatori traže izazov više od trenutne ambicije NK Osijek. Realno su u godinama gdje se razmišlja o financijama za period života po završetku nogometne karijere. Sve mlađi igrači pritišću i traže svoje mjesto u ekipi. Realno, dolaskom Josea Bota novog sportskog direktora, klupski ciljevi po svemu sudeći usmjerit će se prema mladim nogometnim nadama i u kasnijoj fazi, težište će biti u što zvučnijim izlaznim transferima. Da, nogomet je više od igre! Financije diktiraju razvoj događaja. 

Mijo Caktaš dogovorio se s čelnicima Bijelo-plavih o prijevremenom rastanku

Do rastanka dolazi nakon pune dvije godine koliko je nosio bijelo-plavi dres, a kako je i sam rekao – ovo će mu razdoblje svakako ostati u lijepoj uspomeni jer je stekao i puno novih prijatelja, grada pored rijeke Drave. Oproštaj je to od jedne od istinskih legendi HNL-a, a Mijo je takav status uživao u Osijeku. Caktaš je dobio čiste papire i slobodan je u odabiru nove destinacije u kojoj će nastaviti karijeru, a pretpostavka je kako će svoj nogometni put nastaviti u Kini. Rastanak je protekao korektno, bez ikakvih repova. 

Mierez prema Dinamu, navijači Osijeka očekuju adekvatnu odštetu za Miereza

Da je Dinamova želja napadač Osijeka Ramon Mierez nije tajna. Mierez bi trebao biti jedno od najskupljih pojačanja u povijesti Dinama, ako ta priča zaživi. Sergej Jakirović u svakom pogledu mogao bi dobiti veliko pojačanje u igračkom kadru, posebice ljudskim i nogometnim kvalitetama, 27-godišnjeg argentinskog centarfora. Zimski prijelazni nogometni rok u punom je jeku, pa se može reći da su Modri u pravoj trci s vremenom.

Optimized by Optimole