Skip to content

Preporuka tjedna: Dođite na Interliber i poslušajte razgovor s logopetkinjom Dubravkom Prpić!

Sve o priručniku koji rasvjetljava problematiku mucanja, najčešćim predrasudama koji se vežu uz mucanje i vrijednim savjetima kako biti bolji sugovornik

Marina Đarmati

Na Zagrebačkom velesajmu u utorak,  7. studenog otvoren je Interliber, najveći hrvatski sajam knjiga.

Interliber je mjesto na kojem se slavi knjiga, mjesto gdje se susreću različite generacije čitatelja i gdje redovno svjedočimo stvaranju ljubavi prema knjizi. Tijekom šest dana održavanja sajma imate prilike poslušati više od 200 sati stručnog programa. Sve do nedjelje, 12. studenoga, čeka vas čarobni svijet knjiga na štandovima više od 300 izlagača koji u Paviljonima 5, 6, 7 i 7a nude ljepotu pisane riječi, prigodne popuste i zanimljiva gostovanja.

Ovim putem vas pozivamo na izuzetno koristan razgovor s Alfa urednicom prof. Anitom Benčec Nikolovski i Dubravkom Prpić, poznatom karlovačkom logopetkinjom i autoricom knjige “Mucanje – priručnik za roditelje, odgojitelje, nastavnike i stručne suradnike”. Literatura o mucanju u Hrvatskoj vrlo je oskudna, stoga je ova knjiga prava riznica znanja potkrijepljena primjerima iz kliničke prakse.

Sve o priručniku koji rasvjetljava problematiku mucanja, najčešćim predrasudama koji se vežu uz mucanje i vrijednim savjetima kako biti bolji sugovornik, saznajte u petak, 10. studenog u 18 sati na Alfinom štandu. Dođite na Interliber, upoznajte autoricu i pitajte sve što vas zanima! Promjene dolaze sa spoznajama, a na ovom razgovoru vjerujemo da će ih biti napretek.

Dođite Na Interliber I Poslušajte Razgovor S Logopetkinjom Dubravkom Prpić
See also  U sklopu hrvatsko-crnogorske kulturne suradnje predstavljamo crnogorskog književnika Balšu Brkovića