Skip to content

Moć bakuchiola: Isprobajte serum koji trenutačno poboljšava čvrstoću kože!

Moć bakuchiola: Isprobajte serum koji trenutačno poboljšava čvrstoću kože!

Svi ćemo se složiti da je koža naš osobni super heroj koji nas štiti od svih vanjskih utjecaja, djeluje kao unutarnji termometar i regulira našu tjelesnu temperaturu, a služi nam i kao učinkovit spremnik vode.

Uz sve zadaće koje obavlja za nas, možemo razumjeti da se s godinama umori i neizbježno podliježe prirodnom procesu starenja. Posljedično, gubi kolagen i svoju prirodnu elastičnost, volumen i vlažnost. Dolazimo do dijela koji nikome nije drag, naime, sve to utječe na pojavu vidljivih bora, sitnih linija i smanjenu čvrstoće kože. Upravo je zato važno našu osobnu rutinu njege kože prilagoditi procesima promjena i zadovoljiti njezine posebne potrebe.

Kada već pričamo o herojima, velikog borca protiv anti-age njege već ste upoznali. Da, riječ je o bakuchiolu – biljnoj zamjeni za retinol s nevjerojatnim učinkom u suzbijanju bora.  Upravo je on glavni sastojak dobro poznate NIVEA Cellular Expert Lift linije koja potiče stvaranje kolagena za 48% u samo četiri sata nakon primjene te značajno poboljšava čvrstoću vaše kože.

No, NIVEAdonosi odlične vijesti – Cellular Expert Lift linija nadopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti. NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum za podizanje kože zaista čini čuda te uz deseterostruko veću koncentraciju čistog bakuchiola trenutačno zaglađuje, smanjuje bore, poboljšava elastičnost za 50% i učvršćuje kožu lica, vrata i dekoltea samo četiri sata od primjene.

Za optimalne rezultate dopunite dnevnom ili noćnom njegom Cellular Expert Lift linije. Uživajte u preoblikovanoj i čvrstoj koži uz NIVEA Cellular Expert Lift dnevnu kremu sa zaštitnim faktorom 30.Probudite se s obnovljenom kožom i mlađim izgledom uz NIVEA Cellular Expert Lift noćnu kremu koja će vam pomoći u vidljivom smanjenju dubokih bora. Za potpunu rutinu njege kože mladolikog izgleda tu je NIVEA Cellular Expert Lift Sculpting sheet maska za lice.

See also  BEAUTY VODIČ Pravilnom njegom umirite kožu i olakšajte simptome rozaceje!