Skip to content

Slavonija na nogama: Osijek rasprodao Opus Arenu za dvoboj s Hajdukom

Nogometaši Osijeka u srijedu 8. studenog od 17 sati na Opus Areni dočekuju Hajduk u zaostaloj utakmici 3. kola SuperSport HNL-a

Boris Markuš

Uz pomoć navijača dati 200 posto

Nakon poraza u Velikoj Gorici jedini cilj Zorana Zekića i igrača Bijelo-plavih je povratak na pobjednički kolosijek. Dobro je uvijek igrati iako me nekada smeta što nemam još poneki trening. Puno se toga događa u kratko vrijeme ali nema kukanja, imali smo bolan poraz u subotu. Analizirali smo, ne treba se skrivati iza poraza, no imali smo dobrih stvari a sve je otišlo na stranu Gorice. U srijedu već imamo novu utakmicu, novi izazov, igramo pred domaćom publikom i postavit ćemo se da 90 minuta budemo agresivni i hrabri, da prepoznamo sve one izazove koje utakmica nudi, a onda da se na kraju svi zajedno radujemo, rekao je Zekić.

Napravili smo analizu dobrih i loših strana, a samo molim Boga da dođe trenutak da imamo dovoljno vremena i dovoljno profila da igramo malo ofenzivniji nogometa i da imamo veći pritisak. Ima još dosta stvari u promišljanju, ali nakon svega moramo pokazati karakter, tko smo i što smo, pa uz pomoć naših navijača dati 200 posto. Želimo biti što opasniji, ne moram trošiti vrijeme na motivaciju svojih igrača već moram ja malo stati na loptu da ne bi sve otišlo u neko ne ciljano napadanje ili presing. Želim da moja momčad igra dobro s loptom, da tražimo što više dubinu, da smo kvalitetni u priključku, a u obrani da budemo još koncentriraniji, istaknuo je Zoran Zekić.

Rasprodana Opus Arena

U ponedjeljak 6. studenog sve ulaznice za utakmicu NK Osijek – HNK Hajduk su rasprodane. Također, podsjećamo sve navijače da će ulazak na stadion s obilježjima gostujuće momčadi biti moguć isključivo u gostujući sektor i s važećom ulaznicom za isti. Na svim ostalim tribinama, iz sigurnosnih razloga, gledateljima neće biti dozvoljen ulazak s obilježjima gostujuće momčadi. Vrata stadiona otvaraju se u 15 sati, a sve navijače pozivamo na što raniji dolazak kako bi se izbjegle gužve na ulazima.

See also  US Open: Vekić u 3. kolu
mala retrospektiva