Skip to content

Tea je Miss Ličko-senjske županije: Djedu sam ispunila želju pobjedom na izboru

Tea Stilinović je Miss Ličko-senjske županije za Miss Hrvatske 2023 , pobjedom na izboru djedu je ispunila želju

Ivana Delač

”Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte”

Manifestacija Jesen u Lici iz godine u godinu privlači sve veći broj domaćih i stranih izlagača i posjetitelja, ne samo iz naše zemlje nego i iz susjednih država. Jedna od atraktivnosti s popisa događanja bio je i izbor Miss Ličko-senjske županije 2023., koji se sinoć održao u Gospiću. Novoizabranom Miss proglašena je sedamnaestogodišnja Tia Stilinović, gimnazijalka iz Gospića. Ona svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim izvedbama. U slobodno vrijeme se bavi i crtanjem i ide u teretanu kako bi uvijek bila u formi. Još od kad je bila mala djevojčica, njezin djed je govorio da će ona jednog dana postati Miss pa je lijepa Tea ovom prijavom i pobjedom na natjecanju djedu ispunila želju. ”Voljela bih vidjeti kako izgleda svijet modelinga i steći nova poznanstva za neke buduće projekte”, kaže Tea. Njezinim pratiljama proglašene su Anđela Orlović i Ivana Toljan.

Djevojke su na izboru nosile kolekcije Etna Maar, kreacije Slavice Čorak i vjenčanice Nikolina. Za šminku je bio zadužen Beauty studio Petra by Petra Crnković, a za frizure Caroline’s fashion by Karolina Nekić.

Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske za Miss Svijeta i direktorica izbora ovom prilikom zahvalila je Turističkoj zajednici grada Gospića, Turističkoj zajednici grada Senja, Turističkoj zajednici Plitvičkih jezera, Ličko-senjskoj županiji i županu Ernestu Petry.

Program, u kojem je nastupio Amir Kazić Leo, vodio je Davor Garić.

Foto: Stjepan Dragaš za Miss Hrvatske

mala retrospektiva

Izbor Miss Hrvatske slavi 30. obljetnicu

Nakon stanke prouzrokovane svjetskom pandemijom izbor za Miss Hrvatske ponovno ...
07th Mar 2023

Kakvi su trendovi kada su nokti u pitanju?

Kako urediti i održavati nokte tijekom ljeta? Otkrivamo vam kako vaši nokti mog...
02nd Aug 2023